Аптечная сеть 911

Отзывы о работе в Аптечная сеть 911, зарплаты

1 19 20 21
  1. 23 января 2025

@ Гость , Хочемо наголосити, що ваша інформація не відповідає дійсності. Мотиваційна програма «Клієнтські подяки» є повністю добровільною, і клієнти не зобов’язані залишати подяку — це виключно їхня ініціатива. До того ж участь у цій програмі необов’язкова: можна підключити або відключити в будь-який час.
    Якщо у вас є запитання або потрібні детальніші пояснення, звертайтеся на гарячу лінію — ми завжди готові допомогти.
    [email protected]

2. 23 января 2025

А как вам новое новшество?! Теперь зп будут клиенты чаевыми давать?Экономия выплат зп за счет покупателей,типо они должны оплачивать провизору зп?!Указываешь карту через ссылку и клиент мало того, что оставит пол пенсии своей на дорогущие лекарства( если лекарства дадут,а не впарят не понятно что,опираясь что нету в аптеке данного препарата,стоишь как идиот и краснеешь ,что человека обул во все ноги)
    так и еще должен «чаевые» оставлять.Мало то ,что урезали и так мизерную зп, самая маленькая зп по сети,мотивация одна шикарное гнобление кураторов и заведущих пофамильно,что бы им хорошая бонусация шла!готовьте карты свои, теперь покупатели будут выплачивать нам зп!

3. 20 января 2025

@ Гость , Вітаємо! Напишіть, будь ласка, нам з приводу цього на електронну скриньку [email protected] . Ми розберемо і детально все пояснимо.

4. 20 января 2025

Сама по собі ідея КТ безглузда, а пояснення як продавати КТ на прикладі серветок ще безглуздіше. Цитую:»1.можливо вони йому і потрібні проте він за них забув або банально не знав що в аптеці їх можно купити; 2. він їх вже не купить в іншому місці, а це плюс до загальних продажів за день)». Безгуздість такого пояснення полягає в тому що в аптеці дуже багато товару про які клієнт не знає і навіть не здогадується про його існування. Згідно з цією теорією, може весь асортимент аптеки оголосити, раптом покупець згадає, що він ще щось забув?  Далі ми кажемо ціну на ці серветки і …. починається з покупцем щось неймовірне — спочатку він в ступорі витріщівщи очі дивиться на тебе. Потім перепитує ціну, в сподіваннях що йому почулося, потім висловює свою думку, не цураючись ненормативної лексики, з приводу ціни. Тому що поряд є магазинчики і не тільки поряд, де можна купити серветки в тричі дешевше ніж в аптеці. Потім розвертається і пулею вилітає з аптеки так і не купивши серветок. Так поступає більшість клієнтів. Статистика сумна, десь один із 200-300 клієнтів погоджується купити ці серветки.
    Але же «розумники» які вигадали ці КТ, вважають на цій «геніальній» ідеї фармацевти багато зароблять. А ви спробуйте ще їх пробити як КТ! Куратор буде вимагати результатів по КТ. Не можна ж приклавши стільки зусиль щоб вмовити хочь одного покупця купити серветки не пробити КТ. Ви цілий день як папуга будете пропонувати кожному клієнту корисний товар, а це не тільки серветки, вислухаєте від багатьох як ви достали своїми дурними пропозиціями. Так от щоб пробити ці серветки як КТ клієнт сам повинен захотіти купити гематохелп, сумочки, респікс сінус, інгаліптум, прополекс, прагведу, вугілля справжнє вітамін С, магній і тільки тоді ви зможете провести ці серветки як КТ і заробити 1 гривню. Оце так скарбничка!!! Оце так заробіток!!! Аж ціла 1 гривня після стількох зусиль!!!
    Але це ще не все, ще треба спочатку пройти квест по СОПам. Все заради того щоб поставити галочку, щоб у куратора була статистика. Ще можна зрозуміти СОПи як підказку, по-перше не завжди вони коректні, по-друге ми працюємо з людьми, а не з роботами. Не завжди получається їх вмовити щось, зразу купити, а навіть коли погоджуються, можуть змінити кількість, а фармацевту потрібно поставити ту кляту галочку, бо інакше куратор буде вимагати надіслати відео, чому нема СОПів та КТ.
    Виникає питання — чому не можна просто виконувати пріоритети? Навіщо так ускладнювати роботу? З цими СОПами, КТ та й ще с фармзамінами, які не завжди адекватні,це не робота, а просто жахіття.

5. 19 января 2025

Ну сразу видно, что пишет кто-то из отдела «обучения». Люди впаривают стм, потому что зарплата мизерная и выхода другого нет, а для того, чтобы заработать большую копилку нужно пахать каждый день. И разве это не странно, что приходится становиться таргашами, чтобы заработать достойную зарплату? И представьте себе, кроме этого есть люди, которым все ровно на эту копилку. А бонусный лист вы давно то сами читали? 14 грн за час роботы стоит, не смущает? Они могут написать что угодно в том листе, а по факту работникам даже не могут сказать, какая ставка на тт.

6. 19 января 2025

Учиться по 5-6 лет, чтобы предлагать салфетки на кассе, за которые тебе 1 гривна упадёт в копилку, идея отличная я считаю.

7. 16 января 2025

@ Аптекарі , Добрий день! Для предметного розгляду ситуації та пошуку рішень просимо написати нам на [email protected]. Ми готові обговорити всі озвучені питання. Дякуємо!

8. 16 января 2025

@ Гость , Дякуємо за звернення. Ми вже отримали ваш лист на [email protected] та активно працюємо над з’ясуванням та вирішенням ситуації. Ми зв’яжемося з вами протягом доби через email для уточнення деталей та розв’язання питання.

9. 16 января 2025

Доброго дня! Хочу залишити свій відгук стосовно роботи у мережі 911.Працюю з 2020 року, спочатку був адміном , зараз на касі , прочитавши відгуки хочу висловити свою не згоду з усім що тут прочитав.
    По-перше:жодного разу ніхто на мене не підвущував голос і не намагався мене принизити.
    По-друге: Стосовно ФО і пріоритетів ви хоч розумієте , що від їх виконання залежить навіть ваша скарбничка, не кажучи за все інше? Як приклад запропонувавши клієнту на останок ту саму пачку вологих серветок він може на неї погодитись , тому-що (1.можливо вони йому і потрібні проте він за них забув або банально не знав що в аптеці їх можно купити; 2. він їх вже не купить в іншому місці, а це плюс до загальних продажів за день) і на виході ми отримуємо освітність покупців на зручність нашої аптеки .І в свою чергу це призведе до множинної варіації потреб покупців.Простими словами люди почнуть приходити не тільки за ліками ,а ще й за серветками,енергетиком,шампунем врешті решт,а ми в свою чергу можемо допогти клієнту згадати за щось йому необхідне, за ті самі вітаміни або пластир. А вже на прикінці усього ми можемо спостерігати як наша з вами скарбничка набирає обертів і виглядає достойно наших старань.
    Чи може я не правий і всі працюють виключно за ставку? Тоді навіщо воно треба?
    По-третє:Коли ви отримуєте свою зп , спробуйте відкрити , прочитати та зрозуміти що написано у бонусному листі, а після цього перерахуйте її, і мені дуже цікаво як ви можете працювати в аптеці і не вміти рахувати ,ви людям решту як даєте ? Жменями на око?
    За всі роки в цій мережі я зіштовхнувся: з повагою від куратора, з преміями та подарунками на свята.Відпустку як захотів так і узяв, якщо тобі потрібен додатковий вихідний- це можливо за потреби.
    Тому нічого поганого я не можу сказати «якщо хочешь працювати на свої забаганки то це можливо» а просто так тобі тут нічого, ніхто і не зобов’я заний давати.

10. 16 января 2025

Оставлю и свой отзыв о 911. Когда устроился на работу, то первое время всё было нормально: зарплату выплачивали, задачи были понятны, рабочая атмосфера казалась вполне нормальной. Однако недавно столкнулся с тем. что мне недоплатили зарплату. На первый взгляд, это выглядело не так серьёзно, но прошло уже два месяца, а вопрос до сих пор не решился. Конкретных сроков решения проблемы мне так и не назвали, а поддержка сотрудников в таких ситуациях, к сожалению, оставляет желать лучшего.
    Сложно рекомендовать работодателя, который допускает такие ситуации с выплатой зарплаты и не стремится оперативно их решать. Надеюсь, что компания примет меры, чтобы подобного не повторялось.

11. 10 января 2025

Коли останній раз було підвищено регіональний мінімум?! Жити стало дорого, зп піднімали в Черкаській області 2 роки тому. Мінімалку підняли, але це ніде не відобразилось.
    За те фо та кт голову відгризуть, а не думають, що мало мотивації, щоб все робити так, як їм хочеться. Коли в куратора запитуєш про зп-шле на 3 веселі букви. Зробили пр 16, щоб заробляти більше, але ж не в кожній аптеці поток людей однаковий, шоб набивать по 10-15 тис, а при лікарні ледь 2-3 тисячі вдається.
    Робочих не цінять, платять не достойно. Обідно, що живеш на роботі і отримуєш копійки(((

12. 9 января 2025

@ Гость , Добрий день! Дякуємо за сигнал. Ми вже з’ясовуємо всі обставини. Напишіть нам більш детально на [email protected] , будь ласка.

13. 7 января 2025

Я не розумію чому куратори спілкуються на російській мові в робочих чатах. Навіть не намагаються перейти на українську мову. І якого права вони мають вимагати відео як ми пропонуємо ФО і все інше? І дуже хочеться почути зобовʼязані ми сидіти на лекціях, навіть якщо вихідні? Тому що куратор думає що ми зобовʼязані відкласти всі свої справи і слухати лекції.

Як куратор потребує відео по ФО:
    Я напоминаю , в последний раз : НОЛЬ быть не должно !!!
    У сотрудника, который будет с показателем ноль — буду запрашивать 5 видео как предлагалось ФО и КТ . Будем разбираться вместе, анализировать и исправляться.

14. 4 января 2025

@ Гость , Добрий день! Ми вже розбираємося у ситуації, провели бесіду з кураторами. Такої офіційної вимоги немає.
    Тому якщо на вашій аптеці питання не буде вирішено, то в обовʼязковому порядку повідомляйте про це на пошту [email protected]. Дякуємо!

1. 6 марта 2015

По аптечной сети 911, оптовых цен — Харьков, Белостоцкий вьезд 3.
    Работал и в офисе и в самих аптеках и могу сказать что работники для руководства аптек — биомусор, 5-9 увольнений в день!!! более менее ценятся заведующие и персонал в др. областях, а по офису, как мне показалось — люди пришедшие туда «по блату» и приближенные прихлебатели.
    По зарплате: обещают нормальные деньги, но могут не выдать аргументируя недостачей товаров в аптеке, плохой квалификацией работника, пересортом (не тот товар который должен быть), кстати брак, который приходит со склада в 95% случаях платит работники аптек и после переучетов получаются 4-5-ти значные суммы;, опозданиями, ранними уходами,. для офиса «незакрытыми задачами»,.
    Еще очень интересная вещь приход/уход с работы: приход за 5-10 минут до начала рабочего дня, уход 10-15 после окончания,. если нарушили дЭпрЭирование — ок. 70 грн., кстати за Вами постоянно наблюдают N-ое количество камер, слушают все разговоры и в аптеках и в офисе, а также приход/уход по отпечатку пальца,,,.
    Тысячу раз подумайте перед тем как туда идти работать!!! деньги обещают платить не плохие, но не факт, что Вы их получите, а если ДА! — то какой ценой ;)

2. 22 марта 2015

Говорю, как студент — меня научили))) Работа фармацевта мне очень нравится, а практика — это лучшая учеба!) Понятия не имею ни о каких увольнениях и штрафах. Работаю полгода уже и думаю даже остаться здесь. Хорошая работа. А жалуются неудачники!

Администратор зала 1
Фармацевт 11
2 000 .. 18 000 грн

Добавьте зарплату в компании Аптечная сеть 911

Добавить отзыв о работодателе Аптечная сеть 911

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Аптечная сеть 911?