M7 Estate
Будівництво багатоповерхових житлових будинків
Отзывы о работодателях ЛьвовM7 EstateБудівництво багатоповерхових житлових будинків ОлмарЕксклюзивний дистрибютор пива ТМ «Перша Приватна Броварня» (ППБ) у Львівській та Закарпатській областях. Також є офіційним дистрибютором інших торгових марок пива та ряду алкогольної продукції і бакалії. Гуртова та роздрібна торгівля. Родинна ЩедрістьКомпанія «Родинна Щедрість» на ринку вже понад 10 років серед лідерських позицій у сфері гуртового та роздрібного продажу товарів бакалійної групи. Ми: Виступаємо дистриб`ютором вітчизняних та європейських виробників З 2017 року запустили виробництво під власною торговою маркою Станом на сьогодні наш асортимент налічує понад 3000 найменувань та постійно розширюється Маємо власний автопарк, склади, офіси та […] Dago Style UkraineЛьвівська взуттєва фабрика ДАГО Стиль займається виробництвом якісного, сучасного взуття. Асортимент представлений як моделями повсякденного чоловічого, жіночого, дитячого взуття для зими і літа, так і спеціального для мисливців та рибалок. Сучасне обладнання, комфортні умови праці та дружній колектив створюють сприятливі умови для працівників. LimasoПідрозділ фірми «LiMaSo Textile» Фірма «LiMaSo Textile» (Львів) була заснована у 2004 році і відтоді надає послуги із пошиття та реалізації текстильної продукції. Здійснюємо пошиття та продаж широкого асортименту продукції для домашнього вжитку та готельно-ресторанного сектору із високоякісних тканин провідних європейських виробників. Ми пропонуємо клієнтам широкий асортимент домашнього текстилю власного пошиття.Індивідуальний дизайнерський підхід пошиття та […] Аптека 3iМережа аптечних закладів «3І» вже понад трьох десятиліть працює для покращення життя українців. Компанія заснована 18 березня 1993 року. Сьогодні під брендом «3І» працює близько 500 аптечних закладів у десяти областях України , аптечний склад та власний магазин «Медтехніка». Місія Компанії: Забезпечення населення, закладів охорони здоров’я якісними лікарськими засобами та виробами медичного призначення за доступними […] Euro ForwardingEURO FORWARDING LLC is ukrainian freight forwarder and logistics provider. We have 10 years of experience in logistics. ЄвросмалПП Євросмал оптова торгівля продуктами харчування IsnuYou StoreПривіт! Мене звати Юлія, я — засновниця мережі магазинів існуYOU. Зараз наші магазини знаходяться в Трускавці, Львові, в Софіївській Борщагівці на ЖК «Софіі». Також плануємо розширення в двох ЖК Києва цього літа. Це простори для дівчат та про дівчат, магазини косметики, аксесуарів, подарунків, гарного настрою Існуємо вже майже 7 років. Галич-грандКомпанія«Галич-гранд» (Львів) — виробник меблів та декору. Працюємо на ринку України більше 10 років. Виконуємо об’єкти різної складності, напрямку та стилю. Ісла СервісКомпанія ІСЛА СЕРВІС займається міжнародними транспортними перевезеннями з 2019 року. На даний момент наш автопарк налічує понад 20 сідлових тягачів ЄВРО 5 та ЄВРО 6 з тентовими напівпричепами. Основними напрямками роботи нашої компанії є Іспанія, Португалія, Франція, Італія. Команда професійних логістів і водіїв забезпечує своєчасну і безпечну доставку вантажів наших клієнтів до місця призначення. Ми […] Інтер ПакТовариство з обмеженою відповідальністю «Інтер-Пак», засноване у 2007 році, за короткий період часу стало лідером свого сегменту у галузі картонної упаковки в Україні та за кордоном. Основним видом діяльності нашої компанії є виробництво і продаж картонної гільзи та картонного кутника. Підприємство з 2015 року входить в групу компаній UGPS (ugps.com.ua), що спеціалізується на виробництві тари, […] Захід ПроДистрибуційно логістична компанія на ринку побутової хімії, косметики та зоо товарів. Обслуговування та забезпечення готельно — рестораного бізнесу, кафе, барів, виробництв, державних установ, АЗС, навчальних закладів, медичних закладів а також салонів краси та перукарень, ЗОО магазинів, притулків для тварин . Компанія стрімко розвивається та має амбіційні плани на майбутнє. Формує колектив добросовісних та амбіційних працівників […] Angel FitКомпанія Angel Fit являється однією з найбільших компаній в Україні з продажу вітамінів, натуральних добавок, спортивного харчування, спортивних аксесуарів, товарів для краси та догляду, дитячого харчування, зоотоварів та бакалії. Angel Fit працює з 2019 року та співпрацює більше, ніж з 50 брендами з різних країн світу. Зокрема, такі країни, як: США, Велика Британія, Німеччина, Польща, […] Autonomous Engineering R&D UkraineAutonomous Engineering R&D Ukraine (AERND) — це українська компанія по розробці та проектуванню безпілотної техніки. Блюм УкраїнаТОВ «Блюм Україна» займається продажем фурнітури для меблів австрійського концерну Julius Blum GmbH. Головний офіс із просторим та сучасним демонстраційним залом, а також складом загальним об’ємом 22 215 м3 розташований поблизу Львова в Пасіках-Зубрицьких. У компанії «Блюм Україна», яка стрімко розвивається, зараз працює 37 співробітників. Ми маємо колектив досвідчених регіональних менеджерів та сформовану дилерську мережу. […] Сервісопторг«СЕРВІСОПТОРГ» — одна з провідних компаній на ринку продажу паперу та полімерів. Заснована в 1993 р. З моменту заснування зарекомендувала себе і закріпила за собою репутацію надійної та стабільної. Має представництва в усіх великих містах України. Культура і принципи: НАДІЙНІСТЬ Ми є Партнерами Вашого Успіху! ЕФЕКТИВНІСТЬ Наша мета — довгострокові партнерські відносини з клієнтами. КОМАНДНІСТЬ […] ГалантерейкаМережа роздрібних магазинів шкір-галантерейних виробів у Львові. |