OSport.ua
Отзывы о работодателях ДнепрOSport.uaКомпанія OSPORT.UA займається виробництвом, імпортом та продажем товарів для спорту відпочинку та туризму. DTSМи є передовою науково-виробничою компанією з багаторічним досвідом у сфері телекомунікацій та розробки GSM-обладнання. Наші основні напрямки діяльності включають: надання телекомунікаційних послуг (голосова телефонія та доступ до мережі Інтернет); розробка та виробництво GSM- і GPS-обладнання (GSM-шлюзів, SIM-банків, багатоканальних GSM-розеток (PDU), GPS-трекерів, контролерів, пристроїв для автоматичного поливу, роботизованих систем відеоспостереження та телеметрії); розробка програмного забезпечення (ПЗ); […] Lion Recycling UkraineВас вітає команда Lion Recycling Ukraine! Ми — лідери у сфері переробки вторинної сировини, що успішно змінюють майбутнє екології України! Чому саме ми? Лідер галузі за результатами Національного Бізнес Рейтингу. Працюємо з 2007 року та невпинно розвиваємося. Маємо власне виробництво, яке постійно вдосконалюємо. Обсяг продажів понад 7000 тонн на рік, і цей показник щороку зростає. […] International Rescue CommitteeThe International Rescue Committee (IRC) — Міжнародний комітет порятунку (IRC) реагує на гуманітарні кризи у світі, допомагаючи людям, чиє життя і засоби для існування були зруйновані внаслідок конфліктів і катастроф, вижити, відновитися та отримати контроль над своїм життям. Заснований у 1933 році за покликом Альберта Ейнштейна, IRC працює з людьми, змушеними тікати від війни, конфліктів […] БМ Профі ДемонтажУкраїнська компанія, що пропонує послуги якісного і професійного демонтажу, з більш ніж 10-ти річним досвідом роботи і висококваліфікованими фахівцями. Має один з найбільших профільних технопарків, обладнаний всім необхідним для виконання різних за своєю складністю завдань. БМ ПРОФІ ДЕМОНТАЖ надає свої послуги провідним підприємствам Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької областей, Автономної Республіки Крим та інших регіонів України. Berlin MarketBerlin Market — це Центр Європейської техніки , що відкриває для кожного українця доступ до якісної побутової техніки з Європи. Ми забезпечуємо надійність та доступність завдяки прямим постачанням із Європи. Чому ми? Люди — головна цінність. Ми створюємо команду, яка разом досягає великих цілей. Для нас важливо, щоб кожен співробітник мав можливість зростати, реалізовувати свої […] RichmanФабрика меблів Richman є динамічно зростаючою компанією, що входить до топ-10 українських виробників меблів. Організаційна структура фабрики включає: два виробництва в Полтавській та Дніпропетровскькій областях, департаменти продажів (Україна/експорт/інтернет-продажі), склади готової продукції та комплектуючих. Компанія проводить активну маркетингову стратегію із залучення нових та розвитку існуючих клієнтів за рахунок надання кращих стандартів сервісу на ринку. Це стосується […] Даніелі Хеві Машінері ИнжинірінгКомпания Danieli является мировым лидером по производству инновационного оборудования для металлургической промышленности. Качество продукции, самые современные технологии, накопленный опыт и ноу-хау являются залогом устойчивых позиций Danieli в мировой экономике. Компания Danieli основана в Италии в 1914 году как производитель технологического оборудования для металлургической промышленности и является пионером концепции мини-заводов. На сегодняшний день Danieli имеет проектные […] Shevell GroupКорпорация Shevell Group. работает в странах Европы, СНГ, Азии и Америки в сфере экспорта и импорта, а также организации и доставки грузов. Studio 27Бренд взуття Studio 27, що динамічно розвивається, займається виробництвом і продажем шкіряного взуття. ГарантпроектПрацюємо понад 25 років у сфері архітектури, геодезії та картографії. Збираємо просторові дані, створюємо комплексні ГІС-системи. А-2 БілдінгКомпанія «А-2 БІЛДІНГ» працює на будівельному ринку України з 2019 року. Наша команда — висококваліфіковані фахівці інженерно-будівельної галузі, що мають відповідну освіту і величезний досвід. В процесі будівництва ми залучаємо до співпраці найкращих підрядників для виконання робіт специфічного характеру. BTU Pharma3 1 жовтня 2024 року Фармацевтична компанія «ЕНЗИФАРМ» змінила назву бренду на BTU Pharma. Це рішення підкреслює належність компанії до Біотехнологічної компанії BTU, що є лідером у сфері біотехнологій та дозволить ще краще відображати спільну місію, цінності та наукові досягнення. Серед наших препаратів: імуномодулятори, гепатопротектор, синбіотики для поліпшення функціонування шлунково-кишкового тракту, для збагачення мікрофлори та […] Дейта ЕкспресКомпанія працює у сфері телекомунікацій, електротехніки та автоматизації, спеціалізуючись на виробництві, проєктуванні, інсталяції, налагодженні, технічному обслуговуванні та навчанні персоналу. Ми займаємося розробкою та виробництвом систем гучномовного, шахтного, диспетчерського телефонного зв’язку та оповіщення . Наші послуги включають: монтаж кабельних систем та мереж; впровадження систем відеоспостереження, автоматизації, диспетчеризації; створення розподілених корпоративних мереж зв’язку та передачі даних. МomotМОМОТ — це нішевий бренд жіночого одягу в стилі мінімалізм, створений у 2016 році в місті Дніпро стилістом-дизайнером Тетяною Момот. Бренд орієнтований на жінок, які цінують інтелектуальну моду, в якій кожна деталь має значення, а надмірності відсутні. МОМОТ вирізняється бездоганним лаконічним кроєм, натуральними тканинами та відмінною якістю пошиття, а кожна колекція випускається в обмеженій кількості. […] Претора групКомпанія Претора Груп це-провідний постачальник з охорони місті Дніпро. WayForPayPayment service provider |