«O.L.KAR-АгроЗооВет-Сервіс» — виробник ветеринарних препаратів та кормових добавок № 1 в Україні. Отзывы о работе в O.L.KAR., зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании O.L.KAR.Добавить отзыв Оцените работодателя O.L.KAR.: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании O.L.KAR. Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Жахлива компанія, нікому не раджу , постійні штрафи, відправки товару клієнтам без їх згоди, якщо клієнт не оплатив -оплатиш ти % зі своєї зп, ставка у всіх різна, препарати їх -лиш назва , дія 0, плюс були випадки коли від їх крапель на холку померли тварини..
Був на співбесіді,треба використовувати свій телефон на базі андроїда,у вихідні треба мати віддалений доступ,можуть зателефонувати ,у вакансії заробітна плата 20-30+%,але це не так,до 150дзвінків у день,якщо немає андроїда треба купити за власний кошт,туди програма телефонія треба.
@ Юля , тому щоб не робити ваших помилок , я дочекалась зарплати і пішла ….
Все що пишите правда , до того ж система штрафів , зав відділу гестапо директор додік
Жахлива компанія, неофіційне працевлаштування, у всіх різна зп про яку заборонено говорити, нормально не звільнишся , будуть казати що ти повинна працювати поки тобі не знайдуть заміну + кидають на гроші ( не віддали зарплату за останні 2 тижні роботи)