КОЛО

КОЛО

Мережа невеликих супермаркетів з великим асортиментом товарів, смачною кавою та свіжою випічкою.

Отзывы о работе в КОЛО, зарплаты

1. 10 декабря 2024

Вітаю! Хочу висловити подяку колективу магазину Коло що на проспекті соборності 17, в жк комфорт Таун. Я дуже дуже люблю колектив ваших продавчинь — вони працюють з перших днів як відкрився магазин і вже стали нам рідні. Олена Андрюк та Світлана, а ще Ксюша і Оля. Для нас кожен похід в ваш магазин іноді як свято тому що ці жінки по перше професіонали своєї справи а по друге дуже класно увійшли в наше комфорттаунівське комʼюніті — вони завжди веселі та привітні, завжди підтримають розмову. Взагалі не всі менеджери вищої ланки вміють в small talk, а от ваші дівчата — точно вміють. Плюс я їм завжди дуже вдячна за поради щодо акцій і знижок — скажімо чесно — ціни у вас як в будь якому «зручному магазині під домом» трошки вищі але я завжди піду до вас саме із-за колективу. Тому я дуже прошу вас привітати ваших співробітниць із наступаючими святами — Різдвом та новим роком. Сподіваюсь дівчата ще довго будуть із нами бо ми, сусіди із КТ їх дуже любимо. Слава Україні! Із наступаючими святами ще раз та хай щастить.

2. 6 декабря 2024

Працюю вахтовим графіком вже 2 місяці. Начитавшись відгуків — страшно було їхати. Але нічого, працюю. За житло в хостелі платять, з/п обіцяну теж виплачують. Є свої нюанси в роботі, але загалом працювати можна.

3. 12 сентября 2024

Пойди и попробуй сама поработать, или для тебя продавци не люди, им по твоиму не пить не есть не надо, не в уборную сходить, будь человеком а не м@азью

4. 9 сентября 2024

Шарашкіна контора. Попрацювала та буду звільнятись. Зарплата у керуючого у конверті. Від регіонального менеджера нічого не доб’єшся. У нас на регіоні недостатньо людей, тих що ж задовбує виходами на інші магазини. На раджу з власного досвіду. Обіцяють одне по факту інше, у всіх проблемах винен сам. Немає штату — не шукаєш, немає кому працювать- живи у магазині. Регіональний менеджер поводить себе так наче всі кріпосні, а вона бариня.

5. 4 сентября 2024

@Гость, я колись працювала в коло, проблема була в тому, що не один раз мерчендайзерів ловили на грабуванні товарів,або в принципі невиконання роботи, коли вони втиху приходять, фоткають та йдуть. Тому нічого страшного в тому, що ви просто записали своє ім’я та назву компанії в блокнотик нема,у вас же не забирають паспорт та не просять номер карти

6. 17 июля 2024

у нас в будинку є магазин коло, там приємні продавці, вислухають, допоможуть, але з огляду на те, що зараз у нас складний час, переконливе прохання будь ласка використовуйте свої 4 хвилини відпочинку не перед вимкненням світла. Кожен із нас приходить до вас купити воду та продукти, тому що сидіти 6 годин без світла важко. А у вас є відпочинок. Раніше, як тільки відкрилася ця крамничка, як я пам’ятаю, за ці 4 хвилини відпочинку штрафували продавців, бо втратили покупців, що правила змінилися?

7. 9 июля 2024

Дуже дивно читати відгуки про нехватку персоналу в супермаркетах Коло. Скоріше навпаки, беруть людей и через тиждень звільняють по підставним приводам.
    Оголосили набір на помічників продавців дітей з 16 років. І , як на мене чудова ідея. У дітей є можливість працювати і навчитись чогось в цьому житті, мати свої гроші. Але на цьому все гарне закінчується. Дочка пішла на роботу в Коло, була неймовірно щаслива, робота подобалась, бігла із задоволенням. Казала мені, ЩО З РОБОТОЮ СПРАВЛЯЄТЬСЯ, ПЛАНУВАЛА, ЩО КУПИТЬ НА ЗАРОБЛЕНІ ГРОШІ.
    А через тиждень, як грім серед ясного небі, подзвонили з відділу кадрів і звільнили. Типу, не відпрацьовувала повний робочий день. Але, вона не сама йшла з роботим раніше, її з роботи відпускала керуюча магазином. Казала, молодець, роботу всю зробила, йди додому. Потім з кадрів зателефонували і звільнили за те, що раніше йшла.
    Але це не самий найбільший підступ. Керуюча цього магазину жалілась відд, ЩО ІМ НЕ ВИСТАЧАЄ ПОМІЧНИКА, ДОЧКУ ПЕРЕВЕЛИ З ІНШОГО МАГАЗИНУ ДлЯ ДОПОМОГИ ЇМ. І ця керуюча через два дні вирішила, що в їхньому магазині не потрібна дитина 16 років. Зателефонувала у відділ кадрів, сказала, що дитина з роботою не справляєтбся і з відділом кадрів розробили стратегію, мол відпускають раніше, а потім за це звільняють. Чудово просто. Дуже підступно, дочка дуже переживала, адже для неї це був шок. Вона не прогулювала, роботу виконували всю, що казали. Нажаль, через таких підступних людей діти отримують негативний досвід і на корню вбивають бажання працювати і бути потрібними. Не приємно, коли дорослі тітки, навіть бабусі так вчиняють з дітьми. Якщо вам вже в вашому магазіни не потрібен працівник навіщо ви звільняєте,
    в іншому магазині її роботою були задоволені. Яке ви маєте право позбавляти дитину шансу на роботу. Корочше, фу…
    Виходить, не так уж і потрібні магазину помічники, або просто когось свого вирішили взяти.

8. 27 мая 2024

Працювала в цій компанії. Була можливість попрацювати і продавцем і керуючою. Постійна нехватка персоналу. Коли ти працюєш продавцем в тебе ще є якісь вихідні, а от коли ти стаєш керуючою, про вихідні можна забути. Зарплата маленька, та ще й постійно штрафують (називають це індивідуальним утриманням) за будь-що. На співбесіді говорять одну зарплату, але якщо ти за місяць виконаєш 1,2,3…. По факту це смішна зарплата за мірками життя в Києві. Ти можеш тижнями працювати один на магазині і апелюється це тим, що «немає персоналу, але ми в активному пошуку». Як тільки ти говориш за звільнення, ставлення одразу змінюється, ти вже не «найкращий працівник року». Працюючи з 8 до 22 людина фізично виснажена, час обіду не рахують, хоча по факту його немає. На одній людині тримається магазин, де за день потрібно зробити купа роботи: обслуговування на касі, інкасації, прийом товару, викладка товару, перевірка термінів придатності, проведення накладних, проходження КО. Пощастило коли нормальний керуючий, в гіршому випадку тобі можуть і не порахувати декілька годин твого робочого часу. Ніхто не може нормально пояснити за що та скільки ти отримуєш зарплату. Зате при будь якій ситуації винними залишаються лише працівники магазину. Ставлення до людей НАЙГІРШЕ, замість того щоб працівник виконував безпосередньо свої обов’язки щодня знаходиться купу нікому непотрібних задач, які потрібно виконати прям тут і зараз.
    Нікому не рекомендую працювати в цій компанії. Прийняття на роботу займає два дні, а от звільнятися можете до 2 місяців.
    НАЙГІРША компанія, НАЙГІРШЕ ставлення до персоналу, НАЙГІРШИЙ менеджмент, і все інше НАЙ НАЙ НАЙ в поганому контексті.

9. 21 мая 2024

Найгірша компанії де працював, один на зміни людей багато ще шоб отримати премію треба пройти ко. Ше раніше можна буде пити з каво машини що захочеш тепер тільки каву, ще компанія кидає пришов наказ з’являється у тцк. Компанія кажуть що дадуть бронь після тцк вони кажуть що бронь не дають.

10. 14 апреля 2024

Саме цікаве інше, коли людина звільниться з Кола і піде працювати в іншу компанію Сільпо, АТБ, Варус тощо вона почне набагато частіше бачити цих мерчендайзерів, бо вони майже кожен день, або через день навідуються до цих магазинів. І яке для вас буде відкриття, що мерчендайзери в цих магазинах, щось постійно викладають, а саме цікавіше, що мерчендайзерів багато і до них там нормальне ставлення співробітників, якщо в Коло заходить 5-10 мерчендайзерів, то в великі мережі їх набагато більше 60+.

11. 14 апреля 2024

Весь магазин на них, зарплата ніяка, а тут ходять якісь ледащо і нічого не роблять. Крім покупців і мерчендайзерів, і перевірки ніхто не приходить. Якщо б не мерчендайзери і зриватися ні на кому. А так вони зривають свою злість за це рабство на комусь і так функціонують, і це на руку керівництву. Так же в основному жінки 40+ і працюють.

12. 14 апреля 2024

@Гость, Мерчендайзери не входять в вашу компанію, вони не ваші підлеглі, їм до вас немає ніякого діла, якщо Кола закриються, в них буде просто меньше магазинів, на зарплаті ніяк це не скажеться, а вам потрібно буде шукати іншу роботу. І що це за стандарт компанію, що потенційного покупця треба відлякувати, людина соціальна істота, вона починає розповідати про Кола всім, і до тих людей, які ходять в ці магазини, ця інформація дійде, і вони перестануть до вас заходити. Ви ж самі знищуєте цей бізнес, чи в цюму ваш план, щоб магазини закрилися?

13. 2 апреля 2024

@Гость, а продавцы тут при чем, если это стандарты компании? Тупые как раз торговые, которые этого не понимают. Была бы наша воля, мы бы с вами и не здоровались 🤷‍♀️

14. 21 января 2024

Тупа компанія, від власника і закінчуючи продавцями. Замість того, щоб пропонувати їжу та напої мерчендайзерам, які стабільно ходять до них, вони їх записують. Це ж якими потрібно бути ідіотами, я навіть не знаю, економічний і торгівельний інститути ніхто не закінчував, люди це завжди гроші.

15. 22 июля 2023

Працювала тут майже 1,5 роки з березня 2020 до червня 2021 і можу сказати, що гіршого місця роботи у мене було. Прийшовши сюди на роботу я навіть здогадуватися не могла, що в продуктовому магазині можна працювати ОДНІЙ на зміні, а це з 7:30 ранку до 23 ночі, тобто між робочими днями Ви спите десь години по 4-4,5 максимум. І уявіть навантаження на ноги і спину, враховуючи, що все що робиться в магазині ти робиш САМ, а саме: прийомка товару (не дай Боже, ти випадково помилишся), викладка, перевірка термінів, інкасація, прибирання, догляд за кавомашиною і між цим усим ще розраховувати людей на касі. Годину обіду не оплачується, хоча по факту часу на нього немає. Вам пощастить, якщо Ви потрапите на гарного керівника (керуючу), яке буде допомогати, але ймовірність мала. Також Вам пощастить, якщо магазин буде з гарним виторгом і Вас на зміні буде по два продавця, але від цього не набагато легше, тому що більший виторг, це більше роботи. А поки цього другого продавця знайдуть, поки він пройде стажування, поки він всьому навчиться і його робота буде доведена до автоматизму пройде купа часу і протягнете ноги, так як все буде звалено на продавця, який вже давно працює…

16. 13 февраля 2023

дівчата,хто працював в цій мережі ,що це така маленька зарплата?це вона незалежно від виторгу завжди 9 тис?

17. 10 ноября 2021

Здравствуйте. Граждани которые пострадали от компании можете связаться по WhatsApp за номером +49 163 4663113 . Кому не выплатили зарплату, угрожали повесить выдуманный долг, не отдавали трудовую книгу, или просто кто считает что у него с зарплаты несправедливо отняли часть денег. То есть если ваши законные права были нарушены. Возможно это сообщение увидят люди которые купили просроченный товар, тоже напишите пожалуйста. 20 декабря совместно с Новым каналом дадим огласку этим работодателям. При желании можно остаться инкогнито . Достаточно будет даже просто вашей истории о работе в этой компании. Так же будем составлять коллективное заявление в полицию. Ведь если об этом молчать будут дальше продолжать использовать людей нарушая законные права человека. Спасибо

Добавьте зарплату в компании КОЛО

Добавить отзыв о работодателе КОЛО

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании КОЛО?