EasyVending — компанія № 1 у сфері вендингу, яка з вересня 2009 року розвиває культуру кавового вендингу в Україні та задає тренди на ринку. Ми починали із встановлення і обслуговування двох власних кавових автоматів, роздрібного продажу комплектуючих та сервісного обслуговування кавових автоматів. Пройшовши шлях від початківців до успішних мережевих вендорів, ми на власному досвіді відчули всі особливості і підводні камені цього реально перспективного бізнесу. За п`ятнадцять років EasyVending з невеликої компанії перетворилася на дружну, згуртовану команду професіоналів в сфері вендингу, з величезною базою постійних клієнтів по всій території України. Основні напрямки діяльності компанії — оптовий та роздрібний продаж кавової продукції та обладнання для вендингу, HoReCa, Retail та комплексне сервісне обслуговування.Ми є офіційними імпортерами продукції МОКАТЕ (Польща) та Il Perfetto® (Угорщина), а також вендингового обладнання Jetinno та TCN (Китай). Компанія входить у ТОП-250 малих та середніх бізнесів за версією Forbes Україна. Отзывы о работе в Изивендинг, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Менеджер по продажам оборудования Киев • 1 зарплата 10 000 грн Добавьте зарплату в компании ИзивендингДобавить отзыв Оцените работодателя Изивендинг: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Изивендинг Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Гарний колектив, хороша робота,яку я полюбила, але так склалися життєві обставини, що змушена йти у декретну відпустку. Якщо буде можливість обов’язково повернуся.
Дякуємо вам за теплі слова ❤️
Нам дуже приємно, що досвід роботи в компанії залишив у вас такі враження. Особливо цінно чути, що ви полюбили свою роботу та команду.
Будемо раді бачити вас знову в команді, коли з’явиться така можливість.
Якщо є бажання отримати довід роботи у компанії Ізівендінг, то не вагайся) Приємна атмосфера та дружній колектив, допоможуть тобі отримати незабутній досвід та емоції.
Приглашают на собеседование на должность Менеджер по работе с клиентами (запчасти, сервис). Стоит идти?