Компанія «ILONA» є одним із лідерів випуску бездріжджової лінійки хлібів і лаваша в Україні. Більше 10 років ми радуємо покупців своїм асортиментом! Вірменський лаваш-основний продукт і наш лідер продажу! Також щодня, для власної мережі магазинів ILONA, випікаємо 46 найменувань хліба, десятки видів солодкої та солоної випічки, майже 100 піц та доставляємо смачні страви з нашого Expres restaurant ILONA. Отзывы о работе в Ілона, зарплатыДобавьте зарплату в компании ІлонаДобавить отзыв о работодателе Ілона Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Ілона?
Не раджу. Шахраї!!! Не виплачують заробітну плату згідно зобов’язань при працевлаштуванні!!! Раджу обходити стороною цю компанію, самодури, і брехуни!!!
@Гость, а хто хазяїн цієї компанії, скажіть, будь ласка, прізвище ім’я по батькові. Є питання з якої підстави цьому діячу дозволили магазин на території парку. Вантажівки їздять парком, загазовують довкілля.
Власник цієї компанії рашист, ставлення до робітника ніяке, тільки працюй по 12 годин і отримуй копійки
Не советую работать в этой компании, так как она не дорожит работниками, и уволят при любой возможности, зарплаты не соответствуют указанными, штрафы, тот кто уважает себя, обходите стороной