V12 Coffee TO GO

V12 Coffee TO GO

comment Отзывы: 3
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Вітання від команди V12 Coffee TO GO! 🙏 Ми створюємо кав’ярні самообслуговування.
V12 Coffee TO GO продумала до дрібниць заробіток наших клієнтів і турбується про кожного партнера.
Наша ціль — стати найбільшою та найсмачнішою мережею кав’ярень самообслуговування, а також стати місцем для розвитку талантів наших досвідчених працівників і потенційних колег! 💚
Наш ідеальний кандидат це в першу чергу активна, впевнена, енергійна, позитивна людина, яка готова працювати на результат, підкорювати нові вершини і стати частинкою родини V12!
Якщо ти вже маєш background в продажах, готовий поділитись з нами досвідом і використовувати його на шляху до спільної цілі, то високоймовірно, що наша співпраця принесе крутий результат!

Отзывы о работе в V12 Coffee TO GO, зарплаты, вакансии

1. 5 Май 2026

Маю 4 кав’ярні у невеликому містечку на Хмельничині. Такий формат бізнесу мені підійшов. Купляла поступово, кожні 3 місяці по кав’ярні, Саме так мені вдалось розібратися з усім та плавно запуститися. Дякую V12 що допомогли з встановлення та запуском, я б сама то довго робила) Також окреме дякую Ярославу, який допоміг з пошуком локацій, там було купа нюансів у договорах, які не не врахувала, тому раджу замволти їх послугу по локаціям. Точки працюють не рівномірно, бо різний прохідняк людей. Вот в лікарні прямдуже добре і на НОвій пошті пішло, а вот в тц таке собі, і ше одна в продуктовому магазині соїть — теж норм. Мені дуже подобається дизай та смак кави, і це саме кажуть мої знайомі. Тому не раджу зразу купувати багато, а поступово, воно того варте. Подумайте як будете обслуговувати, бо мені з цим син допомагає, і я йому плачу з доходу кав’ярень.

2. 30 Апр 2026

купляв кавʼярню в жовтні, всередньому 300 — 400 $ приносить, поставив в себе в ЖК, розглядаю ще локації з більшим трафіком, планую поставити другу, непогана окупність і пасив як на такі вкладення

3. 25 Апр 2026

Мій досвід співпраці як партнера з франшизою V12 Coffee To Go — вкрай негативний.

На старті вже виникли серйозні питання. Мені запропонували внести перший платіж готівкою в Києві — фактично передати 300 000 грн невідомій особі «під під’їздом», без жодних документів чи підтверджень. Альтернативою був переказ за IBAN. Такий підхід виглядає щонайменше сумнівно і не відповідає базовим стандартам прозорого ведення бізнесу. Я погодився лише через наявність позитивних відгуків, про що згодом пошкодував Гроші всеж таки перевів через IBAN.

До моменту оплати комунікація була швидкою та показово ввічливою. Після отримання грошей ситуація різко змінилася: відповіді почали надходити із затримками в кілька днів або ігнорувалися взагалі.

Окремо варто зазначити введення в оману щодо строків. До оплати мене запевняли, що кавомашина вже готова і доставка займе до одного місяця. Після оплати з’ясувалося, що реальний термін — близько двох місяців. У підсумку обладнання було доставлено лише через 3,5 місяці. При цьому навіть договірний строк у 60 робочих днів було порушено.

На обґрунтовані запити щодо затримок реакції фактично не було. Натомість я зіткнувся з тиском у стилі: «нічого не доведете», «суди триватимуть роками», «можемо просто припинити комунікацію». Така манера спілкування виглядає неприйнятною для будь-якого бізнесу, який претендує на франшизу.

Після встановлення обладнання проблеми лише посилилися. Обіцяна послуга «під ключ» виявилася формальністю. Роботи виконані неякісно: обладнання було в неналежному стані, рівень підготовки співробітника викликав серйозні сумніви. Це призводило до постійних зауважень з боку власників локації.

Підтримка фактично відсутня. Дзвінки та листи залишаються без відповіді. У Telegram-чаті відповіді доводиться чекати 1–2 дні, що робить неможливим оперативне вирішення будь-яких питань — від закупівель до технічних проблем.

У підсумку: невиконані обіцянки, порушені строки, слабкий сервіс і повна відсутність клієнтоорієнтованості після отримання грошей. Мій досвід показує, що співпраця з цією франшизою пов’язана з високими ризиками і серйозними розчаруваннями.

Не рекомендую.

Добавьте зарплату в компании V12 Coffee TO GO

Добавить отзыв Оцените работодателя V12 Coffee TO GO: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.