Dial Deal — український аутсорсинговий кол-центр, який спеціалізується на обробці вхідних заявок та продажах у сфері eCommerce. Отзывы о работе в Dial Deal, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании Dial DealДобавить отзыв Оцените работодателя Dial Deal: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Dial Deal Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Я не мала досвіду в подібній роботі, але зараз шукала для себе саме віддалений заробіток. Вдячна команді, що терпляче відносяться до новачків, завжди на звʼязку. Дуже подобається, що можна самому обирати стільки годин і в які дні зручно працювати, можна розбити зміну і працювати зранку і ввечері.
Є багато мотиваційних пелюшок, це приємно. Мені подобається працювати тут, це нова для мене робота, але вона зручна і не складна. Я можу переїздити в інше місто і це не потребує зміни роботи. На сьогодні це дуже важливо.
Контора ***, новые конченые правила каждую неделю, непонятно как выплачивают зп, бухгалтер скидывает отчет который вообще не соответствует реальности, потому что выплачивают деньги только за те заказы, которые забрали. Лично отработал за неделю около 6000, выплатили 3300. Оказывается есть ставка, про которую сказали очень поздно. Лидов вообще нету, выдали 6 подконтрольных магазинов, нигде нету заказов на протяжении 6 часов. В правилах прописано если процент допа больше 85%, то выплачивают 10-13% от допа. При этом ставка за оформленный заказ 8грн. И если например процент допа 85+% и выплачивают 10% от допа то с 200 грн допа должно быть 20грн+8грн=28грн, а в панели показывает 18грн. Также можно заполнять график на свой вкус, но по факту тебе потом рассказывают какой ты плохой и меняют тебе график без твоего ведома. В субботу и воскресенье вас никто не отпустит на выходной, даже по уважительной причине, если надо к врачу, потом надо скидывать справку, даже если просто зодил на осмотр. Хотя нет, отпустят, но потом отношение к вам будет хуже чем к скоту. Скриптов на половину товаров нету и добавляют только когда 10 раз напомнить. Очень не советую эту контору
Привіт 👋🏻
Оскільки працюю у кц майже від самого заснування, хочу поділитись своїм досвідом роботи у Dial Deal.
Головним аспектом, як і для всіх є зп та атмосфера у команді. Стосовно зп, звісно, на початку виходило не мега багато, тому що робота оператора для мене була новизною але з часом почало виходити краще, для того щоб побачити свої перші результати достатньо просто працювати за регламентом та дослуховуватись до порад старших. Також зараз прийшовши на роботу оператором є багато привілегій, які доволі сильно мотивують працювати краще, а саме різноманітні премії та плюшки, такі як, ютуб преміум, бонусна тисяча за місяць роботи у команді.
Великим плюсом для мене, як для студентки став гнучкий графік та віддалена робота, тому що це доволі просто поєднувати з навчанням. Також є можливість карʼєрного росту, не просто красива строчка тексту, яка вказана у вакансії для залучення працівників — а мій особистий досвід. Я починала роботу з вакансії оператора але після отримання достатнього досвіду та проявлення ініціативи у розвитку кц отримала посаду тімліда.
З висновків, які я зробила для себе, головне працювати не просто, тому що потрібно, а дійсно вникнути в роботу, так робота стає не каторгою а чимось вже невідʼємним та цікавим..
Я вже десь 6 років працюю в різних колл-центрах і це перше місце де мене нормально відпустили у відпустку)))) Просто сказала за два тижні, ніхто ніяких проблем не робив. Спокійно поїхала на море, відпочила і повернулась до роботи. Для когось може дрібниця, але після попередніх робіт для мене це прям великий плюс) а ще тут можна кожного тижня вказувати про свої побажання на вихідні дні. це просто шось неймовірне, бо раніше просто ставили в графік і як хочеш собі чи то дн, чи то свадьба — було байдуже всім. а тут все прям ідеально для мене)))
Хочу лишити свій відгук, бо це перша робота де немає приколів, працюю тут вже декілька місяців. Мені напевно найбільше подобається те, що можна нормально працювати і заробляти, а не просто сидіти свої години за одну і ту саму ставку. Є дні коли виходить більше, є коли менше, але якщо стараєшся то це реально видно по зп.
Ще переживала спочатку за виплати, бо з віддаленою роботою вже мала не дуже хороший досвід 😅 але тут з цим все нормально.
Ну і колектив хороший, з багатьма вже нормально здружились, можемо і по роботі щось підказати один одному і просто поспілкуватись. Якось так) Поки працювати подобається і міняти роботу точно не планую
Хочу лишити відгук. Працюю тут вже деякий час, спочатку якщо чесно було складнувато, бо багато всього нового і не все одразу виходило. Але потім втягнулась і стало набагато легше. Ходила на тренінги, плюс якщо щось не розуміла завжди могла запитати і мені підказували.
На минулій роботі такого взагалі не було, ніхто особливо не давав фідбек що я роблю не так і як можна краще продавати. Через це і заробляла мало. Тут якщо в мене якесь питання, я можу написати і мені реально пояснять що краще сказати клієнту або що змінити в роботі щоб був кращий результат.
По зарплаті зараз виходить десь в 3 рази більше ніж я заробляла до цього, тому різницю я відчула дуже сильно)
Dial Deal -це Одеський лохотрон для операторів,спочатку обіцяють перші три дні ЗП потім кожного тижня ,але насправді нетак все як сказано було , постійно вигадують щось нове , якщо не подобається звільняють без причини і звісно ЗП невидають.
Раджу нетратити свій час і нерви на цих покидьків.
і пам’ятайте якщо чуете що вони з Одеси відразу кідайте трубку.