АнтиШкола — це потужна онлайн школа для студентів, які мають бажання навчатись віддалено. Ми даємо можливість покращити саме комунікативні навики і прийти до того, ради чого вивчають іноземні мови — спілкування з людьми по цілому світі! Отзывы о работе в AntiSchool Online, зарплаты, вакансии15 000 – 30 000 UAH 15 000 – 30 000 UAH 15 000 – 30 000 UAH
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании AntiSchool OnlineДобавить отзыв Оцените работодателя AntiSchool Online: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании AntiSchool Online Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

@ Гость , Да,предлагают оплату индивидуального урока 100 грн.в час. С ученика,наверное,700 или 800 берут,а сотрудников считают » литературными неграми «
НЕ РЕКОМЕНДУЮ ДЛЯ СПІВПРАЦІ. ДНІЩЕ ЯК І РЕКРУТЕРИ ЯКІ ПИСАТИ НАВІТЬ НЕ ВМІЮТЬ! ВОНА Ж РЕКРУТЕРКА! МАЛО ЗАРОБИТЕ І ДАРЕМНА ТРАТА ЧАСУ І НЕ ВЕДІТЬСЯ НА ЇХНІ ОПИСИ І ЗП.
Контора не дарма називається антишколою, бо нічого спільного зі школами вона не має. В мене колишня тут працювала викладачем, з її рівнем B2. Я спостерігав за її уроками багато разів. Говорила впевнено, але нерідко робила помилки, не поправляла студентів, мала дуже дивну методику, а іноді взагалі паралельно чатилася з подругами в телефоні. Я якраз був у пошуку дистанційної неофіційної роботи, і вирішив теж спробувати. Раніше працював з дітьми 6-13 років у фізичній школі, маю рівень знань С1, та усі сертифікати (спойлер, мене не взяли). HR написала мені на вайбер, де розповіла байки про умови і зарплату, обіцяючи 22 500 грн в перший місяць. Я ще від початку знав, що це брехня, бо в дівчини зарплата була зазвичай від 9 до 12 тисяч грн. Так що це за такі 22 500 грн? Насправді, вони просто вирахували максимальну зарплату, якщо б ви мали по 5 уроків кожен день без вихідних. Чому це неможливо? Бо студенти зазвичай хочуть займатися у вихідні і у конкретний час, у вас фізично не буде можливості поставити уроки так щільно. Звичайний графік буде виглядати так: два уроки в один день, три в наступний, потім зовсім пусто і знову два уроки. Тобто, ви взнаєте свою зарплату лише в кінці місяця і зазвичай вона буде нижче нікуди. Але проблема не в низькій зарплатні, а в тому, що вам відверто брешуть. Ви напевно думаєте, що мене запросили на співбесіду? Ні, набагато краще, мені задали декілька питань повідомленням, а потім сказали проводити пробний урок. Дали доступ викладача до свого сайту і сказали «ось усі матеріали, готуйтеся, там на 15 хвилин». Я виділив на це годину, і її не вистачило, прийшлося перенести пробний урок на наступний день. Давайте порахуємо разом, як там можна було підготуватися за 15 хвилин. Там поетапно розписано, що можна, а що не можна робити (5-7 хв), відео-приклад з викладачкою рівня Оксфорду (10 хв відео, більше, якщо робити нотатки), техніка викладання (15 хв), інструментарій сайту (5-7 хв), аналіз матеріалів (30 хв), вибір і підготовка конкретного уроку (15 хв). В підсумку вийшло 80-84 хвилини, тобто в антишколі не знають не лише англійську, а ще й математику. Які матеріали використовує школа? Ви напевно думали про підручники-мастодонти по типу Headway, Solutions, Cutting Edge, Face2Face, Objective та Opportunities? Ні, школа використовує генеративний ШІ для створення своїх власних підручників (в цьому вони зізналися в лс). Тобто, ви будете зустрічати купу помилок, відверто дурну методику, нелогічні і криві завдання, а потім запихувати цей нейрослоп в студентів. Що ж, настав другий день я підготувався по повній. Починається пробний урок з тім-лідом, треба розіграти спектакль, наче вона студент. На початку трохи перенервував, але помилок не робив, методики дотримувався. В середині відчував себе вже спокійно, все йшло добре. В кінці вона просто сказала перегорнути до граматики (скіпнути половину матеріалу), що я і зробив. Як і вказано в матеріалах пояснив тему, навів приклади, сказав сформулювати свої, перевірив, всіх правил дотримався. Вона питає чи можу я пояснити детальніше, я відповідаю, що навіть не знаю, що ще міг би пояснити, бо тема розібрана. Урок зупиняється і вона каже вердикт «у вас гарна англійська і все було добре, єдина проблема, що ви не проговорили правила достатньо, спробуйте завтра ще раз» (хоча там далі йде практика в якій розбираються нюанси). Десь в цей момент я подумав про рівень викладання моєї колишньої і здивувався, як вона в школі працює більше року. Ну нічого, неприємно звісно, що через одну дрібницю кажуть перепройти наново, але я вже орієнтуюсь. Домовились на 13:30 на наступний день. Проходить десь година і мені пишуть наступне «хочемо перепросити за такі качелі та зміни в комунікації, на жаль, ми прийняли остаточне рішення не продовжувати розгляд вашої кандидатури на дану позицію». І далі пропонують якогось свого партнерського бота по пошуку учнів як альтернативу. Іншими словами, антишкола з радістю допоможе змарнувати час як студентам, так і викладачам.
Проходила стажування, дуже ускладнена система прийому на роботу менеджером передпродажу, вакансія не надскладна, але при цьому зробили жахливо складний вхід в роботу — комунікуєш з мільйоном працівників вже за перші дні, хоча ще не отримав місце роботи, навалюють купу завдань, скрипт і запис на урок неймовірно ускладнили, при цьому хочуть банти дзвінків. Як на мене — в них трохи завищені очікування і невірний підхід до найму — таке стажування, коли людина витрачає стільки часу, треба або скорочувати, або сплачувати.
Подала заявку на вакансію через форму, після чого довелося самостійно писати рекрутеру, щоб отримати будь-який зворотний зв’язок. Уся комунікація загалом тривала дуже довго: відповіді часто надходили з великими затримками, інколи на одне просте питання доводилося чекати майже цілий день.
Також кілька разів було так, що мені обіцяли зателефонувати, але дзвінка я так і не отримувала. Через це процес постійно затягувався.
Коли ми дійшли до обговорення умов, я озвучила свої очікування по ставці та одразу зазначила, що гнучка і готова обговорювати формат оплати залежно від навантаження та кількості позицій.
У відповідь отримала повідомлення, що структура заробітної плати не відповідає моїм очікуванням, але саму структуру так і не озвучили. Після мого прохання уточнити умови комунікація просто припинилася.
У результаті процес, який і так тривав довго та супроводжувався затримками у відповідях, завершився без будь-якої конкретики щодо умов. Вважаю такий підхід до комунікації з кандидатами непрофесійним.
Доброго дня, зарас навчаюся в цій школі нічого гарного сказати не можу. Викладач дівчина азіатка,української мови не розуміє, якщо незнаєш якогось слова або забув тільки перекладач, запитувати марно. Вже минуло пів курсу вона відмінювала 4 заняття, з причини «поганого інтернету» хоча знаходится в Британі.Ящо хочете якісну підтягнути англійську, НІЗАЩО НЕРЕКОМЕНДУЮ ЦЮ ШКОЛУ
Працював на Антишколу через Онлайн Маркет Менеджером з продажу, пробні уроки, школа дуже сподобалась, кожен знає свою роботу, руководство лояльно відноситься до співробітників, різні розіграші, дуже цікаво, зарплати не великі можна брати більше часів і бонус більше буде Прикро що так сталось що прийшлось залишити місце роботи, Найбільше сподобалось що бонуси навіть після звільнення нараховують як повинно бути, за це Вам + Бачив коментарі по поводу що викладачам мало платять точно не можу сказати мало стикався, я знаю що в антишколі є різні викладачі під різний рівень і носії мови, були випадки коли викладачі мінялися клієнту не подобалось і звільнялися, Я полагаю що школа над цим працює, щоб викладачі були в першу чергу задоволені. Дякую.
Що тут скажеш. У жодному разі не вступайте в довгострокову оплату.
Принцип взаємин із клієнтами — принцип ,,випаленої землі,,або «витягни гроші».
Не буду багато писати. Через обставини ,через п’ять днів після оплати попросила повернути гроші. Жодної лояльності, жодної співпраці. Огидненько так, старша менеджерка вчепилася зубами в мої гроші й категорично прикривалася договором.
І бонус: викладачі постійно звільняються. Син вже каже, що йому це некомфортно .
Не рекомендую !
Зарплату вони платять по таймеру який включається коли ти заходиш в телефонію але коли ти записуєш клієнта на пробний урок ти повинен його виключати а це також займає час тобто це ти робиш абсолютно за безплатно
клієнти яким вони дзвонять 90% просто просять щоб зтерли їх номер із бази данних
Була напряму не тут, а в аутсорсинговому кол-центрі, але брали саме для антишколи. Операторам, які мають записувати на пробні уроки, платять копійки. Обіцяють вилку 60-120 грн за годину, але на ті 120 грн вийти нереально, навіть по 80-90 грн за годину ніхто не отримує, люди пахають по 200 годин в місяць, аби заробити 15 тисяч) Бонус, на який ще й треба якимось чином вийти, дуже малий. СРМ крива і не зручна, та і туди записувати дані недостатньо, потрібно ще в мільйоні інших файликів вносити інформацію, обідня перерва не оплачується(що для кол-центра, як по мені, крінж) Для студентів можливо ок, можна працювати від 4-6 годин і отримати 5-7тис, але для повноцінної роботи дуже мала зп.
Працювала в антишколі вона ж SpaceDeer.
Місце для роботи не дуже, вчителями беруть всіх підряд, реального еффекту від навчання майже немає.
Школа веде дуже агресивний маркетинг, краще не давати їм свого телефону бо звонять як кредитори. Власник школи Стас Кравцов любить принижувати робітників, занижати самооцінку їм і потім платити низьку зарплату. Якщо у вас мінімум навиків то норм конторка щоб розпочати карьєру, якщо не затримуватись там. В іншому разі рекомендую обходити стороною.