Нибулон

Нибулон

VN:D [1.9.22_1171]

ООО СП «НИБУЛОН» – ровесник независимой Украины. Мы прошли долгий и тернистый путь от небольшой фирмы к национальной компании с широкой сетью филиалов, и сегодня являемся крупнейшим отечественным производителем и экспортером основной сельскохозяйственной продукции.

Отзывы о работе в Нибулон, зарплаты

1 201 202 203
  1. 19 января 2025

Калюжні реуцої та багато іншого *** повиходили з низів і бистро забули як воно там бо посада і великі за**лати з можливістю спиз…и закривають їм повіки, хоча вони моглиб донести до верхівки як воно насправді алеж і зверху нелюблять правди і щось почнеш толкове доводити звілять от і виходить система схожа як в мусарці тримаються підлабузники і опущені

2. 15 января 2025

@ Гость , ооо, калюжний, там має з торговим разом, баблішко хлопці мутять нормально. Двіж у них сезонний шикарний.

3. 15 января 2025

@ Переяславський , Вітово, та сама історія, Кал не в собі, став кластерним, а замашки ,,бомбасівські,, нах його

4. 13 января 2025

Як можна працювати в таких умовах? Питання риторичне. Чоловік працює на цій філії. Економія страшна від слова страшна. В приміщеннях собачий холод, люди хворіють. Вибачте, навіть в туалет з пляшкою води йти треба, бо води немає! Це європейські цінності? Це праця в людських умовах?

5. 3 января 2025

@ Гость , Прикол з новим фінансовим директором в тому, що не він звільнявся, а його.
    І кончена Яночка, що з ним працювала разом, це прекрасно знала.
    Але всеодно пасажир попав в Нібулон…
    Далі місце для роздумів, чому і кому це вигідно.

6. 2 января 2025

@ Гость , Панове, по скажіть, а що там трапилось з головним бухгалтером?!? Зашквар чи закономірність???

7. 1 января 2025

@ Гость , Протеже Яночки либо оказался умнее самой Яночки (что неудивительно)либо сам понял что дело- дрянь и уволился. Поэтому можно за него не переживать)

8. 1 января 2025

А як там протеже Яни новий фінансовий директор ?)
    запрацювався напевно ))))
    і хто б міг подумати з його послужним списоком )

9. 31 декабря 2024

Підрядник :
    Працювали на будівництві в Хмільнику. Просили виконати роботу терміново, бо графіки запуску «йойо». Проект так собі, багато недорацювань. На майданчику фірми один в одного практично «на голові».Наша Фірма напряглась. Людей, робітників, практично немає, на війні. Ті, хто залишився, невиїзні. НІБУЛОН в особі гендиректора, обіцяли бронювання на період роботи. Ніхто нічого на дав. Ну звісно, робити треба. Доводилось оминати пости полями, щоб хоч на роботу доїхати. Людям пообіцяли заплатити, аби швидко все встигли зробити. Але, попри виконання роботи у визначені терміни, заплатили тільки 75 відсотків. Решту чекайте…( Як це? В договорі такого підходу не передбачено. Шановне керівництво, до зустрічі у суді!!!

Дякуємо за Ваш відгук. Зробимо запит у Нібулон списка підрядників.
    З Новим Роком!

10. 31 декабря 2024

Не ейчар вирішує чи буде прийнята людина на роботу Жоден адекватний ейчар не буде ризикувати репутацією та місцем роботи за «донат»

11. 30 декабря 2024

Подав своє резюме, для роботи в офіс в Києві, запросили на співбесіду. На співбесіді ейчер Анна сказала що я впринципі підходжу їм. Але зателефонують пізніше. Зателефонували. Сказала що чекає донат на карту, якщо хочу працювати в них. Не заплатив, не взяли. Вже не шкодую.
    Вирішив написати тут, що такий досвід також має місце бути

12. 28 декабря 2024

@ Підрядник , ви чи дурак , чи придурюютесь. Яке бронювання?!? Бронюють працівників тільки якщо вони працюють в Наєбулоні, а не на фірмі підрядника. Бронюйте себе самі…. А якщо ви повірили цим шарлатанам — , то ви дурник

13. 22 декабря 2024

14. 15 декабря 2024

Пысы лучший работодатель это канешно же по версии одного неподкупного издательства на букву Д. Яна знает.

15. 14 декабря 2024

Теперь заводить счета и тормошить начальство будет искусственный интеллект. В остальном все как в другом, когда то лучшем работодателе Украины, сокращаем тех, у кого зп 20тис, оставляем мамкиных начальников с зп 80+.

16. 14 декабря 2024

В фейсбуці- тімбілдінги , нові директори , йога , підйоми на Говерлу
    В підрозділах — скорочення , відпустки за власний рахунок ,низькі зарплати , бо час важкий і на чомусь треба економити

Був роздутий штат тих, хто носить папери з місця на міце між поверхами, а теперь дивуємось скороченням.

Те кто носили бумажки с этажа на этаж, сначала с этими бумажками работали. К примеру, раньше чтобы оплатить счет надо было поставить печать получить подписи руководителя, бухгалтера и занести в финотдел. Тот ещё квест. Теперь бегать не надо — это да, всё делается через комп, теперь приходится тормошить своего руководителя, обзванивать ту же бухгалтерию чтобы не забыли толкнуть счет ибо платёжных дня всего 2, короче куча стадийности. И появилась другая головная боль — бюджеты, статьи. А людей сократили с з/п 20 тыс. Сократили ежегодный отпуск с 35 до 31 к.д., зато зарплата нача в Куеве стартует с 80к. Кризис. Кстати за проведение анонимного опроса Нибулон забашлял сторонней фирме пол ляма, видать сэкономил на сокращенных сотрудниках и уменьшении к.д. отпусков. Куда же ещё деньги девать в наше-то нелёгкое время. Всем хорошего настроения, в наше нелегкое время, как говориться «хэв э найс дэй»)

17. 10 декабря 2024

@ Гость ,Так запустили ж електронний документообіг про які оригінали йде мова! Все ж автоматизовано, якщо я не помиляюсь, то там купа переможців з ідеями аі, то почекайте аі знайде документи

18. 10 декабря 2024

Безперечно, штат оптимізовано ідеально
    Фермери місяцями чекають фідбеку, щоб здати продукцію на елеватор, а оригінали документів губляться в невідомому напрямку!

19. 8 декабря 2024

@ Гость , ти теж не перегибай. Всі ті, хто носив папірці між поверхами на офісі — насамперед забезпечували роботою всі філії та ССЗ і не потрібно думати, шо там ніхто нічого не робив

20. 5 декабря 2024

21. 3 декабря 2024

22. 23 ноября 2024

С каждым днем ​​все больше и больше убеждаюсь что высшее руководство нанимает руководителей не грамотных и не образованных, которые купили диплом, и управляют людьми только унижая и чмыря. Ну да, как же показать свое превосходство? Не все умеют нормально общаться с подчиненими. Как можна держать таких людей на таких посадах?

23. 22 ноября 2024

Хочу усіх працівників нібулона привітати з надзвичайною новиною, а саме нарешті затверджено склад не виконавчих директорів. Тепер ми з розумінням будемо оптимізовуватись і іти у відпустки за свій рахунок. До надпотужних нових менеджерів приєднались ще троє не менш потужних іноземних гастарбайтерів. Слідуючи кроком пропоную керівництву нібулона збільшити розрив у фонді заробітної плати між звичайним працівником і директором дирекції десь у разів 50-60, оскільки те що є не вписується в нормальні рамки нашого буття. І да це потрібно зробити за рахунок зменшення ФОПа простих працівників і збільшенням директорського. І якщо я вже почав своє повчання пропоную провести анкетування лояльності працівників по відношенню до нібулона на поліграфі, щоб вичислити нелояльних і оптимізувати, їм у цій компашці не місце. І якщо вже пішов пісюн по кочкам найняти з десяток компаній провести анкетування щодо форми землі, рептилоїдів, ну і ще чогось ну дуже важливого. Ага і тут хтось уже каже — «а що на поліграфі це одним махом зробити не можна?». Ти що тут самий розумний? — скажу я. Ну і все від НІБУЛОНА залишились лише спогади, а те що щас то нібулон.

24. 26 октября 2024

Нібулону все ….

Тупий синок лібше продав

А так зливає все вмунітаз…

Дід перевертається

НІБУЛОН
    1991-2024

25. 15 октября 2024

Компанія г*вно. Керівництво компанії г*вно. Відношення керівництва до підлеглих г*вно. Заробітна плата простих робітників г*вно. Надіюсь я успішно пройшов опитування?!

26. 14 октября 2024

@Гость, Недавно же писали о каком-то опроснике. Мне кажется, что высказать свое мнение, рассказать про опыт или известные факты злоупотреблений и т.д и т.п. в такой форме будет более результативным. То, что мы тут царапаем, увидят только такие же рабочие, как и мы. А так, это шанс быть услышаными вверху.

В одном холдинге были такие анонимные опросники от незалежного агентства, потом всех недовольных уволили.

1. 6 марта 2013

И это еще копейки вон в спецпорту докера до 50 000 грн. зарабатывали, а меньше 9000 в глаза не видели и это все на руки, дворник и тот 4500 грн. получал. Пока *****ы дерибанить не пришли.

2. 2 марта 2013

Скажите как устроится на работу в николаевский терминал? Куда и к кому обращатся?

Бухгалтер 1
Электрогазосварщик 1
Энергетик 1

Добавьте зарплату в компании Нибулон

Добавить отзыв о работодателе Нибулон

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Нибулон?