Скіф Інвест
Отзывы о работодателях Торговля оптоваяСкіф ІнвестТОВ «Скіф Інвест» — лідер з роздрібного та гуртового продажу засобів та приладдя для вантажопідйому. БВС-торгКомпанія ТОВ БВС торг та «Ковбаса ЮА» з 2009 року займається дистрибуцією товарів FMCG в Києві та Київській області. З 2015 року «Ковбаса ЮА логістік» надає повний спектр логістичних послуг для українських заводів у сфері FMCG. Наші корпоративні цінності: якісна продукція, задоволені клієнти, спортивний та дружній колектив. Приєднуйтеся до нашої команди! Фарба Хаус УкраїнаТОРГОВИЙ ДІМ «ФАРБА ХАУС» Імпорт та власне виробництво лакофарбової продукції. Надійний постачальник продуктів відомих виробників лакофарби. Ми маємо комплексні рішення для будь-якої поверхні, своєчасно виконуємо поставку замовлень та надаємо найкращий сервіс. ТМ «KOLORIT, «ТМ «FARBMАNN» ТМ «TIKKURILA», ТМ «ANZA» Співпрацюємо з національними мережами Епіцентр, Нова Лінія, Леруа Марлен, ОЛДІ, АРС Кераміка Форсаж-ІнструментТОВ «Торговий Дім «ФОРСАЖ-ІНСТРУМЕНТ» офіційний представник брендів FORSAGE, ROCKFORCE, H.C.B., JTC, PARTNER, FORCEKRAFT, BAUMAUTO та займає лідируючі позиції на ринку продажу гаражного обладнання для автосервісу, ручного слюсарного, професійного та спеціального інструменту для різних видів діяльності. Багато хто з цих брендів уже встиг порадувати своєю якістю та завоювати любов українських споживачів. Наша компанія активно займається продажем […] РуленКомпанія займається постачанням альтернативних запасних частин, ременів, підшипників, фільтрів та масел преміум якості для техніки JOHN DEERE. СуперфудсКомпанія «Суперфудс» — український імпортер риби та морепродуктів. Ми співпрацюємо з провідними міжнародними постачальниками та маємо прямі контракти з виробниками з різних регіонів світу. Наша продукція представлена в FMCG-мережах, у роботі з оптовими та локальними клієнтами по всій Україні. Офіси компанії розташовані в Одесі та Києві, а розгалужена мережа складів дозволяє ефективно управляти запасами та […] FYOOCHAFYOOCHA: Експертиза та Інновації у Сфері Гаджетів Ми — FYOOCHA команда, що завжди готова підтримати вас у виборі вживаної та нової електроніки. Від смартфонів, планшетів до ноутбуків — у нашому дистрибуційному портфоліо є все, що вам потрібно. Ми пишаємося статусом офіційних представників M360 diagnostics & utility app та провідних дистриб’юторів Blackview в Україні. Рік-УНаша компанія заснована у 2014 році, займається гуртовим продажем паперу, канцтоварів та наданням поліграфічних послуг на власній матеріально-технічній базі Стимекс Инжиниринг ГруппПродажа обладнання SpiraxSarco, обслуговування понад 2000 підприємств з 2008 року. Повний комплекс для парових систем. Проектування, поставка обладнання, обслуговування Tekaflor Group LvivМи — група квіткових компаній, яка включає в себе три яскравих бренди : Floroteka, Dicentra та Flowerpot. Працюємо на ринку гуртових продажів квітів більше 10 років. Маємо склади в кількох регіонах України. Невпинно зростаємо. У нас фантастична команда: неймовірні, креативні, запальні та дуже працьовиті і відповідальні молоді люди. Вміємо робити свою справу і робимо її […] LiaMotorsРоздрібно-оптичний інтернет магазин автозапчастин Lia Motors Компанія LIA MOTORS більше 20 років займається продажем автозапчастин для японських, корейських та європейських автомобілів. За цей час нами накопичено величезний досвід у сфері продажу автозапчастин, укладено міцні партнерські угоди з великими національними та міжнародними постачальниками, організовано ефективну роботу для швидкого та якісного оформлення та відвантаження замовлень автозапчастин по […] ART TradeКомпанія «ART Trade» є авторизованим дилером компанії Modern Expo та спеціалізується на постачанні якісного і сучасного торгового обладнання для будь-якого формату магазину. Основна функція якого є демонстрація товарних груп. Маючи досвід роботи на українському ринку більше 10 років і більше 1000 реалізованих проектів, наші фахівці допоможуть Вам з вибором будь-якого торгового обладнання. ElvoroМи — компанія, що робить повсякденне життя зручнішим. Займаємося роздрібною та оптовою торгівлею товарами для дому, господарства та побуту. Широкий асортимент, вигідні ціни, швидка доставка та увага до потреб клієнтів — наші головні принципи. У нас дружня атмосфера, можливості для зростання та стабільна робота для тих, хто цінує результат і комфорт у команді. АКБ-ЦентрКомпанія «АКБ Центр» — лідер ринку акумуляторних батарей в Україні — оптові продажі, власна мережа філій та роздрібні магазини. Петра Вест«ПЕТРА ВЕСТ» — компанія з багаторічним досвідом, основним напрямком діяльності якої є реалізація нафтопродуктів. Продаж здійснюється бензовозними партіями по всій території України. Висока якість нашої продукції підтверджена паспортами та сертифікатами якості. Великий ВибірДистриб’ютор продовольчої групи товару. Ардор-Трейд«АРДОР-ТРЕЙД» — єдиний дистриб’ютор лакофарбового підприємства «ЗІП». Наша мета — налагодити та забезпечити комфортну співпрацю підприємства з торговими точками, поширювати якісну лакофарбову продукцію та потрібні супутні товари. Ми цінуємо довіру наших клієнтів та завжди виправдовуємо її своїми товарами. Алварк УкраїнаКомпания занимается продажей и сервисным обслуживанием грузоподъемного оборудования LINDE ПМГПТОВ «ПМГП» — українська компанія, що спеціалізується на оптовій торгівлі товарами господарського призначення. Основні напрями діяльності: постачання широкого асортименту господарських товарів для бізнес-клієнтів та комерційних організацій. |