Отзывы о работодателях Каменец-Подольский

Berta Radelli

Український виробник весільних суконь.

ФІТ Вольтайра Україна

ТОВ ФІТ Вольтайра Україна, місто Кам’янець-Подільський. Компанія займається виробництвом кабельно-провідникової продукції для автомобілів іноземного виробництва. Чисельність персоналу близько 700 осіб. Колектив підприємства стабільно працює, випускає якісну, конкурентну продукцію. Впроваджено систему управління якістю та інтегровану систему менеджменту охорони праці та навколишнього середовища. На підприємстві постійно покращуються умови праці, проводиться навчання та розвиток персоналу, забезпечуються соціальні зобов’язання […]

Тривіум Пекеджинг Україна

Компанія з виробництва металевих пакувань, яка входить до складу міжнародної групи.

Левада ЛТД

Производство металопластиковых окон. Производство оконных жалюзи. Производство изделий из пластмасс.

Щедра Сорока

Щедра Сорока — мережа магазинів, створена для приємних закупів. Великий асортимент круп, олії, побутової хімії, солодощів та напоїв за найнижчими цінами для наших покупців. Ми прагнемо розвиватись, тому шукаємо в нашу команду різних спеціалістів, яким готові запропонувати хороші умови праці. Телефонуй та дізнавайся

Cemark

Компанія CRH (NYSE: CRH, LSE: CRH) — провідний постачальник будівельних матеріалів, який будує, об’єднує та покращує наш світ. Нараховуючи близько 78 500 працівників на 3390 підприємствах у 28 країнах світу , CRH є лідером на ринку у Північній Америці та Європі. Будучи важливим партнером у проектах транспортної та критично важливої комунальної інфраструктури, комплексного нежитлового будівництва та […]

Нова Будова

Будівництво, продаж нерухомості, девелопмент та сфера обслуговування.

Дари Карпат

ТМ Горянка & Дари Карпат спеціалізується на виробництві масло-жирової продукції, твердого сиру та сирного продукту, молока, кефіру, сметани, сметанного продукту, творога і творожної маси. Наша продукція випускається під такими торговими марками: «Дари Карпат», «Подільське» та «Драгомир». Також ми працюємо за програмою «Private Label». За час існування на ринку наша компанія уклала і успішно реалізувала довгострокові […]

Direct Call

Direct Call — контакт-центр специализирующийся на проведении исходящего и входящего телемаркетинга, обслуживание горячих и информационных линий, проведении опросов, разработки и тестирования сценариев, проработка легенд коммуникаций.

Pronto Pizza

Ми — це мережа закладів формату піца+суші, яка працює в декількох областях України (Івано-Франківська, Чернівецька, Хмельницька)Активно відкриваємо нові заклади, з амбіціями для масштабування по всій Україні. Готуємо піцу та суші з якісних продуктів і за доступною ціною. Працюємо над тим, щоб доставляти замовлення за 29 хвилин всюди, де маємо заклади.

Солодкий Світ

ТОВ «ДК «Солодкий Світ» дистриб’ютор кондитерських виробів з власним виробництвом та ТМ.

Будмонтажсервис

ПП ВКФ «Будмонтажсервіс»

Модуль-Украина

Группа компаний «Модуль» одна из самых крупных промышленных групп на Украине, обеспечивающая удовлетворение потребностей многих отраслей в тонколистовом оцинкованном прокате, окрашенном рулонном прокате, профнастиле.