Компанія CRH (NYSE: CRH, LSE: CRH) — провідний постачальник будівельних матеріалів, який будує, об’єднує та покращує наш світ. Нараховуючи близько 78 500 працівників на 3390 підприємствах у 28 країнах світу , CRH є лідером на ринку у Північній Америці та Європі. Будучи важливим партнером у проектах транспортної та критично важливої комунальної інфраструктури, комплексного нежитлового будівництва та рішень для життя, CRH пропонує унікальні матеріали, продукти та послуги з доданою вартістю, які допомагають створити більш стійке та екологічно безпечне будівельне середовище. Компанія входить до числа лідерів галузі за рейтингами екологічних, соціальних та управлінських (ESG) рейтингових агентств. Акції CRH входять до списку Fortune 500 та котируються на Нью-Йоркській та Лондонській фондовій біржах. Отзывы о работе в Cemark, зарплаты, вакансииКаменец-Подольский, Каменец-Подольский, Каменец-Подольский,
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании CemarkДобавить отзыв Оцените работодателя Cemark: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Cemark Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |