Компанія «Торговий Дім АВ» є однією з найбільших компаній по виробництву і реалізації алкогольних напоїв та абсолютним лідером за продажем вин в Україні. Отзывы о работе в Торговий Дім АВ, зарплаты, вакансии
Оператор 1С Житомир • 1 зарплата 20 000 грн Добавьте зарплату в компании Торговий Дім АВДобавить отзыв Оцените работодателя Торговий Дім АВ: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Торговий Дім АВ Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Не рекомендую тут працювати.
Мені здається, краще іти в магазин чим бути тут » другим сортом» серед своїх.
Працювала в даній компанії, чесно одне розчарування
Керівники не цінують працівників, змінюють їх як шкарпетки.
Не рекомендую навіть як старт , хоча вчать виживати в цьому житті
Фірма ***, люди в офісі ***… Зарплату обіцяють одну, по факту багато штрафів і всякої херні ….
Не подобається ,коли офіс думає ,що лише вони працюють . Не вдячні працівники, які мало корисні, проте своє невдоволене лице завжди показують !
Не рекомендую цю компанію, організація роботи через одне місце, якщо безпосереднє керівництво нормальне, то фінансовий відділ це треш, таке відчуття що вони бога, свої прямі обов’язки виконують тоді коли їм зручно і забажають, але коли не вкладаються в термінах,або ж є ***, то винен хто завгодно тільки не вони , і відповідно штрафують того кого головний бухгалтер назначив козлом отпущєнія, зарплата бажає кращого, бо отримуєш без затримок тільки на карту, а те що неофіційно фіг дочекаєшся, бо її погоджує купа людей, яким глибоко наплювати на людей, і можуть заблокувати заробітну плату за відсутність у них якоїсь накладної, яка була підписана і не один раз, і їм направлена але відповідальність за це несе працівник який надав цей документ, і має підтвердження, а не той хто ***. Підписуєш одне і те саме по 200 разів, щоб не отримати або штраф, або взагалі не заблокували зарплату. Відповідальність несеш за документи які у них відсутні навіть глибоко в тому періоді коли ти ще не працював в цій компанії і компанія вже не співпрацює з тими контрагентами. Прийшовши в цю компанію потрібно бути готовим до того що доведеться розгребти срач попередніх працівників, які чи то були фаворитами, чи просто забивали на роботу через таке відношення і забили на те що не отримають зарплату, але новому працівнику не дають а ні ресурсів, а ні часу на виправлення чужих помилок і тебе постійно клюють що ти погано працюєш, бо через розгрібання чужого бардака у тебе не вистачає часу на поточну роботу. Дуже погано що власник компанії в шорах, і не заглиблюється в реальні проблеми які тягнуть цю компанію в низ, а головна проблема це недолуге керівництво фінансового відділу, який опікується тільки аби його відділ виконував менше своїх обов’язків, а вправно перекладав ця обов’язки і відповідальність за них на інші відділи
Не рекомендую …Торгового представника не можуть знайти більше місяця… Так як бронь виключно для «своїх»… І взагалі план нереально виконати … Зарплати затримують , а офіс славиться дуже поганою репутацією ,особливо в Тернополі, і швидким плином працівників…. Компанія нікого не цінує , керівників змінює дуже часто , про що говорять вакансії ,які часто густо появляються… Думайте ,ніж туди піти
Працювала майже 2 місяці.. Коли писала заяву ,вказала,що дізналася про вакансію з фейсбук… Але потім дівчатка переправили на прізвище однієї з працівниці, так як вона «привела друга» і за це отримає 5000 грн… Опісля я дізналась , що таку практику вони хочуть робити кожні 2-3 місяці: набирати нових працівників, отримувати кошти ,і за згодою сторін звільняти ,пояснюючи що працівник «тупий» і не можливо навчити .Тернопільський офіс пробив дно… Працівники нічого не досягли в житті, крім як обговорювати інших і їхній міні бізнес на інших!!! Будьте уважні !!!
Лохотронщики ***.
Весь час в пошуку працівників.
Вдівають *** на вуха про зарплатню, а самі не укладають договорів про працю.
Нерекомендую дану компанію.Царьки з імперськими омбіціями.Не витрачайте свій час на безглузді розмови.
Компанія «Торговий дім АВ».-шахрайська компанія!
Для того щоб заманити кандидатів на посаду менеджера з безпеки на співбесіду, по телефону назвали зарплату -48000 гр.А коли вже кандидат приїхав на співбесіду —
озвучили ставку 25000 гр.