PROSTOR — національна мережа магазинів краси та догляду, яка широко представлена у двадцяти двох регіонах України. Отзывы о работе в ProStor, зарплаты
Административный помощник 1 8 000 грн Дневной товаровед 2 4 700 .. 5 700 грн Заместитель управляющего 3 4 000 .. 7 000 грн ЗУМ 7 4 250 .. 6 000 грн Кладовщик-сборщик 2 7 000 .. 9 000 грн Менеджер по рекламе 1 12 000 грн Продавец непродовольственных товаров 5 4 832 .. 8 700 грн Продавец-кассир 3 4 404 .. 8 000 грн Продавец-консультант 13 5 000 .. 10 000 грн СПП 4 3 700 .. 6 500 грн Стажер продавец-консультант 3 3 500 .. 5 000 грн Товаровед 3 4 000 .. 10 000 грн УМ 1 8 500 грн Управляющая 2 17 000 .. 24 000 грн Добавьте зарплату в компании ProStorДобавить отзыв о работодателе ProStor Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании ProStor?
Харків, проспект Ювілейний, 57/106. Адміністратор — неадекватна хабалка, що не вміє брати на себе відповідальність, ображає, принижує як персонал так і гостей. При покупцях гооворить куди збирається їхати на шашлики, коли людина хоче повернути товар — вихватує його з рук, щоб подивитись. що з ним не так, розмовляє у підвищеному тоні. Нічого не навчає, зате багато потребує. Її заступниця така ж сама, тільки мило посміхається. Заступниця кладе на кассу товар не той, що по акціїї, а потім винуватий кассир, бо він, мабудь, краще за адміністратора знає викладку нового товару.
Оплата праці низька, кожен день міняти 350 цінників, особливо це тупо, коли ціна товару не змінюється, а дата на ньому змінюється. Зате на кассових чеках ми природу рятуємо. Перше, з чого починається навчання — це як стояти на касі. Ау, може спочатку магазин покажете? Бо прийдуть люди і спитають, де лаки для нігтів? А я знаю? Мені ще магазин не показали, зате розповіли, що казати на касі. Про те, де дивитися план на місяць, день і т.п. дізналася через тиждень. Є купа тупих правил. ну от навіщо повторно вітатися, коли я щойно привіталася з людиною і все їй показала, або пропонувати корзинку, коли у людини 1-н товар в руках? Боже,такі тупі правила. Люди хочуть бачити людей, а не роботів. Якщо не запропонував людині допомогу — смертний гріх. Пофіг. що твій робочий час закінчився і ти вже йшов додому, пофіг, що ти стояв на касі і йшов до адміністратора за розміном грошей, головне спитати запропонувати допомогу, яка нафіг не потрібна. Тут пропагандують максимально нав’язливий сервіс. Краще б зробили якісь палітри для помад, бо як блін їх обрати, за номером??? Вскривати упаковку не можна, а так колір не видно. Висновок — жахлива мережа, жахливий сервіс, жахливі роботодавці, ціни постійно зростають,