Новая Почта
Новая Почта«Нова Пошта» розпочала свою діяльність з 2001 року. Компанія пропонує своїм клієнтам зручну, доступну та якісну послугу – доставка вантажів і кореспонденції по Україні. Сантехдеталь плюсНаше предприятие существует на рынке уже более 15 лет.Занимаемся оптово-розничной продажей сантехники.Рады приветствовать в рядах своих новых сотрудников — специалистов. Шарм BeautyМагазин «Шарм Beauty» Наша компанія існує на ринку більше 20 років. Протягом цього часу нам вдалося придбати велике коло наших постійних клієнтів і це не дивно, тому що в першу чергу Шарм Beaty це сім’я-міцна, згуртована та працездатна. Фундаментом якої є люди які працюють у нас. Саме завдяки їхній наполегливій праці та нестримному бажанню працювати ми впевнено можемо розвиватися у торгівельній індустрії та йти в ногу з часом. […] МілкідаРоздрібна торгівля продовольчою групою товарів М’ясний маркетМережа магазинів М’ЯСНИЙ МАРКЕТ Ми побудували перший магазин в 2007 році, щоб дати можливість жителям міста Хмельницького та Хмельницької області харчуватися натуральною, смачною і корисною м’ясною продукцією без хімії. Ми закріпилися на ринку і для сотень тисяч сімей стали надійним орієнтиром в сфері м’ясних продуктів. Полюбивши нас і повіривши в нас, люди стали просити розширення асортименту, так як усім хотілося харчуватися не тільки […] Світ Секонд ХендуМережа магазинів. Роздрібна торгівля. Продаж товарів секонд хенду. Франс.уа, сімейна пекарняКомпанія «Сімейна пекарня» була заснована у 2009 році. Компанія має власне виробництво хлібобулочних виробів у місті Кривий Ріг, площею 8000 кв. На сьогоднішній день на всій території України успішно працює понад 400 власних та франчайзингових торгових точок. Наші ТОРГОВІ МАРКИ : «Франс.уа» «Франс.уа . Кава з собою» «Сімейна пекарня» «Булочная № 1» «MARTIN» Візитна картка наших закладів — це високоякісна випічка […] РадомишльПАТ «Пиво-безалкогольний комбінат „Радомишль“» — підприємство харчової промисловості України, зайняте у галузі виробництва напоїв натурального бродіння (пива та квасу). Розташоване у місті Радомишлі Житомирської області. Telemart.uaРозничная торговля Компания TELEMART — это помощник и советчик в выборе компьютерной техники. Наша команда — это компьютерные гики (computer geeks): мы всерьез увлечены розничными продажами компьютерных комплектующих, современных гаджетов и технологий и хотим, чтобы они были доступны каждому. Мы не просто продаем товар, а помогаем каждому человеку приобрести или получить то, что ему на самом деле необходимо. TELEMART — это компьютер в каждый дом! Работа в компании […] AmoreShop, интернет-магазинКомпания « AmoreShop », основанная 17 января 2012 года, на сегодняшний день занимает лидирующие позиции среди магазинов профессиональной косметики Украины и Европы. В 2012 году компания открыла свой первый розничный магазин в Киеве. Изначально « AmoreShop » специализировался на товарах для ногтевого сервиса. С каждым годом ассортимент компании расширяется и на данный момент он представляет более 60 тысяч товаров для красоты, среди которых товары для […] Gremio GrillGremio Grill — мережа гриль-барів, що входить до групи компаній Альянс, разом з добре відомими «М’ясна гільдія», «Ранчо», «Золотава». Наша місія — забезпечити кожного клієнта смачною та здоровою їжею, приготованою на вогні. Саме тому у всіх гриль барах мережі «Gremio Grill» встановлені нові печі на деревному вугіллі, а досвідчені бренд-шеф і технолог постійно працюють над оновленням асортименту готових страв. Високоякісна сировина, унікальні рецептури, приготування на сучасному […] RetailGroupRetail Group — мультибрендова міжнародна компанія, управляє торговими мережами «Велмарт», «Велика Кишеня», «ВК Експрес» в Україні, а також мережами супермаркетів «Green Hills Market» та «Velmart» в Молдові. До складу бізнесу також входить регіональна мережа ТРЦ «Екватор», охоронна компанія «Баярд 9», боулінг клуби «Турбіна» та дитячий розважальний центр «Мультипарк». Модна білизна, магазинМережа магазинів білизни Ochnik Ukraina Sp. z o.o.Marka OCHNIK gości na polskim rynku od przełomowego roku 1989. Nasza 30-letnia historia bierze swój początek od skromnego pragnienia posiadania skórzanej kurtki, które z czasem przerodziło się w wielkie marzenie o rodzinnym przedsiębiorstwie zdobywającym uznanie dzięki wyrobom najwyższej jakości. Obecnie OCHNIK to jedna z najbardziej rozpoznawalnych polskich marek oferujących galanterię i odzież skórzaną. Naszą najnowszą propozycją jest kolekcja tekstylna obejmująca nie tylko okrycia […] RozumROZUM — мережа магазинів розвиваючих ігор, видавництво настільних ігор та інтернет-магазин. За 5 років ми відкрили 15 магазинів і не плануємо зупинятися! Ми не продаємо, ми пропонуємо розвиток! У нас Ви завжди можете знайти ігри для малюків, дітей та дорослих: настільні ігри, головоломки робототехніка смарт-техніка логічні ігри іграшки Гайда до нас за творчою атмосферою і розвитком когнітивних функцій! За нами — майбутнє! MTA, мережа магазинів цифрової технікиМи, компанія МТА, — національна мережа магазинів та сервісних центрів цифрової техніки, а також швидкозростаючий та технологічний інтернет магазин MTA.ua. Чим ми відрізняємося від інших? Виконуємо обіцянки. Нам однаково цінна довіра нашого співробітника, клієнта або партнера, ми будуємо довгострокові відносини. Продаємо якісний товар і послуги. Ви зможете пишатися тим, що робите та отримуватимете приємні відгуки і вдячність клієнтів Навчаємося та розвиваємося. Ви гарантовано зростатимете як професіонал […] Хіт-ТрейдТОВ «Хіт-Трейд» — підприємство роздрібної торгівлі, що здійснює управління мережею фірмових магазинів glo™ в Україні. glo™ — інноваційний пристрій для нагрівання тютюну, що поєднав в собі прогресивні технології майбутнього та потреби сучасності. Kormax TradeКормакс Трейд — дистриб’юторська компанія зоотоварів. Понад 7 років ми ексклюзивно представляємо на ринку України такі бренди як Nature’s Protection, Tauro Pro Line, Araton, Nogga, HIQ, Misoko&Co. |