Аметист
АметистВиробництво паперових виробів господарсько-побутового та санітарно-гігієнічного призначення ФурнікомТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «ФУРНІКОМ» Фабрика FURNICOM DOORS — беззаперечний лідер галузі дверей прихованого монтажу. У власному виробництві ми використовуємо лише передові технології та матеріали якісних світових брендів. Виробничо-торгове підприємство. Оптові продажі алюмінієвого профілю. Катана УкраїнаВиробництво виробыв з металу та пластмас De LuxeDeLuxe — мережа магазинів чоловічого класичного та повсякденного одягу, яка складається з 5 магазинів в м. Івано-Франківськ. Стиль-КомКомпанія «Стиль-Ком» вже більше 20 років постачає на ринок України запчастини та аксесуари до мобільних пристроїв та займає перші позиції на ринку гуртових продажів в даному секторі економіки країни. КарготехносервисООО «Карготехносервис» — официальный центр продаж и обслуживания промышленного оборудования TOYOTA. Входит в группу компаний CTS Group Компания, создана высококвалифицированными специалистами в области промышленного машиностроения. Основной целью нашей компании является удовлетворения потребностей любого клиента, которое достигается с помощью профессионализма наших сотрудников, а также широкой номенклатуры услуг и оборудования, как нового, так и бывшего в эксплуатации. […] GarneGarne — компанія, яка допомагає українцям побудувати стратегію імміграції та отримати легальний статус у США. Ми працюємо з Green Card, візами талантів (EB-1A, O-1, EB-2 NIW), інвестиційними візами (E-2), asylum та іншими імміграційними рішеннями. У команді — ліцензовані імміграційні адвокати з 23+ роками практики, які супроводжують клієнтів від аналізу ситуації та підготовки стратегії до отримання […] CorefyМи, Corefy — продуктова, PayTech IT компанія, заснована в 2016 році. Наша made in Ukraine SaaS платформа є технологічним хабом для оркестрації онлайн платежів. Ми співпрацюємо з відомими платіжними провайдерами та партнерами серед яких є Stripe, Google Pay, Apple Pay, MasterCard, Visa, AWS та інші. Маємо клієнтів по всьому світу та реалізували понад 550 різних […] АлкомаООО «АЛКОМА» (Украина) является эксклюзивным дистрибьютором ALCOMA a.s. на территории Украины по продажам и сервисному обслуживанию оборудования. ООО «АЛКОМА» успешно поставляет радиорелейное и дополнительное телекоммуникационное оборудование энергетическим компаниям, силовым структурам, операторам связи, интернет — провайдерам и интеграторам. PROCRMPROCRM — команда професіоналів яка займається комплексною систематизацією бізнесу, а саме: Комплексного аудиту та автоматизації бізнес-процесів; впровадження CRM/ERP та ІТ-рішень для під ключ; заміни 🇷🇺 систем на аналоги; впровадження системи продажу, навчання та KPI; розробка впровадження стандартів та регламентів; систематизація продажів, переговорів та комунікацій по 🇩🇪 методиках; 🎯 Місія компанії — перетворити хаос в систему, […] Зарос УкраїнаМи дистрібьютори мінеральної води. ZARO’S — вода з Греції, визнана у світі. ZARO’S нагороджена як найкраща вода в пляшках у світі на основі запаху, зовнішнього вигляду, смаку, післясмаку й текстури. Вона також має міжнародні сертифікати (HACCP, ISO 22000, 2005). ZARO’S розливається у пляшки без будь-якої обробки та втручання з боку людини протягом усього процесу. Вода […] D.S., мережа аптекМережа аптек «D.S.» — це компанія з 30-літнім досвідом успішної діяльності на фармацевтичному ринку, відмінною репутацією та з сучасними поглядами на розвиток українського бізнесу. ПромтехконструкціяПідприємство НВ ПМП „Промтехконструкція” працює на ринку України з 1995 року і спеціалізується по випуску і поставках привідних ланцюгів і транспортерів. Виробнича база підприємства забезпечує повний виробничий цикл. На підприємстві заснований випуск нової серії ланцюгів з кращими конструктивними і технологічними даними. Ланцюги даної серії являються покращеними аналогами стандартних ланцюгів і рекомендуються для використання на промисловому […] AveniR schoolПро нас Онлайн-школа іноземних мов «AveniR-school » була заснована в 2017 році і основним напрямком була французька мова. Наразі ми розвиваємо і напрямки інших мов, здебільшого європейських, але маємо і дещо «екзотичне», наприклад китайська мова. В команді викладачів молоді та креативні професіонали. Наша школа є унікальною, унікальність буває дуже простою, але дуже значимою для кожного […] Ді Енд Ес ПартнерсТОВ «Ді Енд Ес Партнерс» — це сучасна українська колекторська компанія, заснована у 2015 році в місті Київ, яка здійснює професійну діяльність у сфері врегулювання простроченої заборгованості. Компанія офіційно включена до реєстру колекторських компаній Національного банку України, що підтверджує відповідність її діяльності чинному законодавству та встановленим регуляторним вимогам. Основним напрямом роботи ТОВ «Ді Енд Ес […] Buntar AerospaceBuntar Aerospace — українська технологічна компанія в галузі оборони, яка фокусується на посиленні розвідувальних спроможностей нового покоління для українського війська та Вільного Світу. Агрегуючи військовий досвід та поєднуючийого із інженерними рішеннями, компанія створює безпілотні системи, які відповідають реальним потребам війська та показують ефективність на сучасному полі бою. One GogiКто мы? Мы — это команда рестораторов из Днепра. На сегодняшний день мы управляем 4-мя заведениями One Gogi , 3 из которых открыты по франшизе, и сетью успешных заведений в Днепре + самой популярной службой доставки еды в Днепре и Запорожье «Рок-н-ролл». Наши заведения славятся качеством своей работы, порядочностью в ведении бизнеса, интересным дизайном и […] ZKSProZKSpro — оптово-роздрібний інтернет-магазин Запорізького кріпильного союзу. Компанія була заснована у 2010 році. Основна наша спеціалізація — надання якісної продукції для монтажу та встановлення вікон/дверей. Сл РесетТОВ СЛ РЕСЕТ — займаємось виготовленням та ремонтом спортивного обладнання. |