Автоград

Автоград (група компаній «Вік-Експо» та «Славекс-Авто») – мережа автоцентрів, лідер автомобільного ринку Рівного, офіційний дилер таких брендів: «Honda», «Volkswagen», «Skoda», «Seat», «Fiat», «Lada», «Chery», «Reno», «Dacia».

Отзывы о работе в Автоград, зарплаты

1. 27 января 2023

Багато слів і пафосу для побудови хорошого іміджу. Для толкових працівників там немає, що робити, бо з тебе вижимають максимум і ти потрібен, поки виконуєш безтолкові задачі і хотілки власника, і терпиш скотське відношення. Тільки починаєш говорити про невідповідність зп та обсягу роботи — стаєш неугодний системі і тобі втіхаря підшуковують заміну. Особисто мене штрафували без попередження і всіх працівників систематично лякали штрафами, звільненням і мотивували фразами «їдьте в Польщу на завод», «на ваше місце черга» ітд. Можете подумати, що можливо я поганий працівник? То чому мене тримали на роботі більше трьох років, а конкуренти перехопили відразу після звільнення? Поясню: багато хто попадає в Автоград, ведучись на рекламу і престиж. Місцеві спеціалісти прекрасно знають цю кухню.Автобізнес в Рівному не сильно розвинений, плюс вакансій на ринку праці негусто. От і сидять ті менеджери роками, терплять, бо в очах знайомих вони працюють в престижній компанії. Знайдіть колишніх працівників, нехай поділяться враженнями. Насправді, дуже прикро згаяного часу, підірваних нервів і самооцінки на цій роботі. Якщо маєте альтернативу — не йдіть в Автоград.
    П.С. Майже всі позитивні відгуки тут написані ейч-аром компанії і по її завданню теперішніми працівниками.

2. 19 февраля 2022

Працював на СТО більше двох років, умови роботи хороші, спецодяг, душ, сухо та комфортно. Обладнання та інструмент на найвищому рівні, є навчання. Тут є можливість і умови працювати та добре заробляти. Є з чим порівняти )

3. 15 февраля 2022

Ось працюю в компанії вже більше 5 років. І ось що вам скажу колектив тут класний завжди допоможе та підтримає хто б це не був від колеги по спеціальності до директорів в тому числі.

4. 9 февраля 2022

Працював в компанії більше як два роки, якби не переїзд, працював би і далі.
    Компанія хороша. З переваг суперовий колектив, гарна зарплата. Особисто я рекомендую.

5. 22 декабря 2021

@ Ірина Пашкевич , не благодійна, ваша компанія просто бере на різну не складну роботу працівників так ніби на стажування безоплатне, тобто інші благодійники!

6. 22 декабря 2021

Велика плинність, зп в конвертах, довго морочать голову із офіційним прийняттям, ставлення як до раба, ще й штрафами лякають, працював там, недовго, як і всі, більше не хочу і нікому не раджу(

Знаю не одну таку історію, не оформляють, гроші за стажування не платить, проходить місяць а тобі кажуть вибачте.

7. 29 июля 2021

Доброго дня
    Бачу різні коментарі, тому хочу написати від себе. Була на співбесіді, все сподобалось, відношення прекрасне. Хотіла б дуже працювати там, але проживаю не в Рівному, тому на даний момент не маю такої можливості.
    Можливо комусь допоможе і мій коментар

8. 8 июля 2021

@ Гость , Доброго дня, пане гість, дуже прикро, що ви не змогли налагодити позитивну співпрацю з компанією, як усі 160 працівників, що працюють в Автограді, більша половина з яких працює більше 5,10, 15 і навіть 20 років. Наші працівники являються найкращими фахівцями в Україні, про що свідчать винагороди та сертифікати. Ми пишаємося та дорожимо нашим персоналом, і тим, що являємося одним з кращих роботодавців в Рівному і постійно та систематично дбаємо про добробут наших працівників. У березні в нас ніхто навіть не звільнявся — тому я не розумію хто Ви. Скажіть своє прізвище та імя і тоді я зможу підтвердити або спростувати вашу причетність до Автограду офіційними документами. І не вважати ваш допис та наступний після вашого, зробленим у той самий день (можливо, на ваше прохання) — наклепом чи хейтерінгом у бік нашої компанії. Дякую. З повагою, директор з управління персоналом ГК Автоград.

9. 12 марта 2021

10. 12 марта 2021

@Гость, @Гость, У мене практично все було так само як у Вас. Дійсно шкода потраченого часу. Враження було дуже хорошим, а зараз думка повністю змінилася в гіршу сторону. Я би не хотіла більше працювати в цій компаній. HR-менеджер веде себе непрофесійно. Була на співбесідах в небагатьох компаніях, то завжди отримувала конкретну відповідь і вчасно, ніхто не обманював принаймі і не робив з тебе дурня.

11. 13 марта 2019

Працюю юрисконсультом з липня 2012 року по теперішній час. Прочитавши всю чуш вище, хочу сказати наступне. Так, працювати не легко, але гроші заробляти теж не легко, як комусь здається. Багато хто хоче все і відразу, при цьому реально працювати і приносити результат бажання ні в кого, на жаль, немає, всі чекають халяви. Хочеш більше заробітну плату — маєш відповіти цій заробітній платі та займаній посаді, а робити вигляд, що працюєш, а насправді «просиджувати штани» у фейсбуці чи іншій соц. мережі у робочий час, не прагнути ні до чого, не удосконалюватись, будучи абсолютно інертними, не уважними, допускати недостачі та розкрадання майна, та просто безліч помилок, не допустимих у роботі, а потім бути невдоволеним при цьому — вибачайте, хто не справляється з обов’язками — працюйте над собою, удосконалюйтесь, а не чекайте, що для того, щоб зробити роботу, то треба, щоб хтось стояв над головою з нагайом, людина повинна бути самоконтрольована і самодисциплінована, маючи завдання і функціональні обов’язки — добросовісно виконувати їх, та за що отримувати гідну і достойну заробітну плату. Група компаній «Автоград» — не благодійна огранізація, а солідна компанія з солідним досвідом роботи та відповідним відсотком ринку.

12. 2 марта 2019

Працювала адміністратором в 2012 році, звільилась за власним бажанням, нічого поганого сказати не можу, колектив хороший і людяний, можна отримати добрий досвід, ніхто мене там не штрафувати і не принижував, керівники як керівники — якщо ти по нормальному то і до тебе нормальне відношеня, мені навіть пропонували підвищення. Якщо контора більш менш серйозна то завжди будуть вимоги і дрес код,а де його немає?

13. 26 февраля 2019

Доброго дня , пишу відгук про роботу у Автограді . Прийшов зразу після інституту , спочатку було досить важко , бо вимоги досить високі , все таки офіційний сервіс , але потім втягнувся , можливо , не все вдавалося ,проте результати став показувати добрі . Зарплата середня по ринку праці , але якщо ти вже маєш файну кваліфікацію , то зарплата у тебе досить висока . Є дрескод та багато внутрішніх правил .

14. 26 февраля 2019

@Гість,
    Настя, як Вам могли заплатити 2 тисячі якщо мінімальна зарплата в Україні 3400 на руки, а Ви були оформлані офіційно, про що свідчить запис у Вашій трудовій.

Давайте не будемо неправдиво відгукуватися про підприємство, на яке будуть звонити Ваші майбутні роботодавці та питати відгуки про Вашу роботу.

15. 16 февраля 2019

Перечитав відгуки і жалію, що раніше їх не бачив( Шкода потраченого часу.Дійсно, прийшов на співбесіду, думав, серйозна фірма було б красно працювати в такій , як здавалось , дружній команді розвиватись тай зарплату обіцяли високу. Відправили мене на стажування на 2-3 дні, пройшли ці дні,думаю , ну все зараз оформлення, робота, яка дуже сподобалась і тут мені говорять: « два три дні дається для того щоб побачити чи тобі робота подобається чи ти нам підходиш. Ти молодець, все в тебе вдається тепер 2 неділі стажування продовжується, щоб повністю ти вник в суть справи, не переживай все буде добре» Далі тиждень, другий пройшов ніхто за оформлення нічого не каже, тільки ще одного стажера взяли, думаю, навіщо тут і так працівників вистачає та й мене вже одного на офісі залишали і претензій не було з усім справлявся. Далі знову підхожу що оформляйте, я ж волонтером на фірму не наймався, а вони кажуть: « Ось взяли ще одного стажора він ще стажується потім зробимо вам атестацію і шось будемо рішати…» Шо рішати? Платіть мені зарплату тай рішайте собі! Одним словом, розвод там. Беруть хлопців дурачків а вони їм роблять даром так один за другим. Будьте обережні, не ведіться на цю брехню. Цінуйте себе і свою працю.

16. 25 января 2019

Жах!!! Пообіцяли олну зарплату, вийшла інша!!!! Адміністраторам взагалі платять 4 тис. Пообіцяли да перший місяць 6 тис. Заплатили 2 !

17. 2 ноября 2017

Колектив молодий,хороший та відданий своїй справі,але ставлення директорів до персоналу це жах.
    Людей не цінять взагалі,всі внутрішні проблеми мусиш вирішувати сам,а то ж директору не до цього а якщо проблемі клієнти це ж твоя вина звичайно.
    Якщо зовні ГК Автоград виглядає класно,багато то всередині там геть по-іншому.
    Працівники змінюються кожного місяця-два,а потім знову починають шукати дурників які будуть за копійки працювати на них.Зарплата геть не така яку обіцяють. Нікому не радив би там працювати

18. 25 октября 2017

Я робив на автограді , отзив хорошим не буде , робить ніхто не хоче , роботу перекідають з вищих чинів на менший , тоїсть робить прийдеться все , постійно напрягають , що щось не виконав хоть фізично ти його не зможеш виконать тай це буде не твоя робота , дуже гарно розповідають про великі зарплати , але уви їх не буде , буть казати що за пів року ти там багато получатимеш , НІ небудеш , плани піднімають , штрафи постійно . Короч робота сказка . І звільнитись звідти не так просто , можуть недостачі приписать .

19. 19 ноября 2015

нормальне ставлення до людей, зарплата різна, треба заробляти.

20. 24 мая 2015

Я проходив співбесіду на водія,фірма досить серйозна,але зарплата низька 2500 грн.

21. 21 мая 2015

Напишіть будь ласка відгук хто працював в Автограді???

Консультант сервиса 1
Приемщик 1

Добавьте зарплату в компании Автоград

Добавить отзыв о работодателе Автоград

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Автоград?