Отзывы о работодателях Издательства, СМИ
Наша Історія Труха Україна — це найбільша та найпопулярніша мережа новинних Telegram-каналів. Наша історія розпочалася в 2019 році, коли Максим Лавриненко вирішив створити новий канал для поширення оперативної та достовірної інформації в Telegram. Навіть тоді, коли на інфопросторі було багато альтернатив, ми вирішили змінити гру правил. Наша мета — бути джерелом інформації, на яке можна […]
Компанія працює в сфері телебачення, радіомовлення та Інтернет. Також займається виробництвом телевізійної й аудіо-продукції та наданням рекламних послуг.
Ми — медіакомпанія Unicorn Media — одні з найбільших творців розважального контенту на YouTube. Наша головна мета — це надихати і розважати людей по всьому світу.
Ми — українська медіа-група LIVE.Network, до якої входять інформаційний портал про суспільне та політичне життя країни Новини.LIVE та lifestyle-медіа про події та персоналії столиці «ТиКиїв». «Ми» — тому що LIVE.Network — це не просто медіа-холдинг, це професійне потужне ком’юніті амбітних, яскравих та креативних фахівців, об’єднаних спільною метою — створювати якісні медіа про суспільне життя та […]
Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відбувається щороку впродовж останнього тижня березня в Києві. По завершенню Docudays UA традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України в рамках Мандрівного фестивалю. Покази тривають від жовтня до грудня (включно). Ми створюємо можливості для кожної людини в Україні дивитися найталановитіше й найактуальніше документальне кіно з усього […]
Цифрове видавництво Експертус — це український видавець програмних продуктів та спеціалізованих видань. Компанія лідер, що вже 24 роки своїми продуктами допомагає нашим клієнтам швидко та оперативно приймати експертні рішення і зростати професійно. Ми об’єднали законодавство та практику, досвід українських провідних фахівців та світові технології. Наша справа — інформаційна підтримка професіоналів. Ми випускаємо спеціалізовані журнали (у […]
Издательский дом специализируется на выпуске цифровых и бумажных книг, сборников и литературных журналов, продвижении творчества писателей с помощью СМИ и личной социальной сети BookBox. Ильский
Factor.Media — медиа-компания, которая объединяет online и offline проекты в сферах права, финансов, бюджета, налогообложения и бухгалтерского учета. Мы разработали и развиваем web-решения (ERP, CRM, LMS) помогающие автоматизировать бизнес-процессы в различных сферах.
ЧП «Компания Скат» — производственно-издательская фирма, созданная в 1999 году. Наше предприятие изготавливает бумажно-беловые канцелярские товары на собственной производственной полиграфической базе.
Образована в 2003 г. Несомненный лидер отрасли в регионе. Наиболее оснащенная цифровая типография на Украине. В работе 5 печатных машин, разнообразное оборудование для послепечатной обработки.
Типография Друкар является полиграфическим предприятием с полным циклом производства. На каждом этапе производства, будь-то изготовление печатных форм с использованием технологии CtP, подготовка (акклиматизация) бумаги и расходных материалов, офсетная печать и послепечатная подготовка, мы проводим постоянный контроль качества.
«Перший Подільський» — це новий інформаційний телерадіоканал Хмельницької області. Про актуальні новини ви дізнаватиметесь першими.
Основным видом деятельности рекламно-производственной компании «ОМЕГА ПРИНТ» является производство наружной широкоформатной и интерьерной печати (печать на баннере, бумаге, банерной сетке и самоклеящейся пленке, интерьерная широкоформатная печать, послепечатная обработка). Рекламные носители производятся методом сольвентной широкоформатной печати с разрешением до 720 dpi.
Газета «Фермер Придніпров’я» заснована Асоціацією фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області на початку 2017 року, це перше і, певно ж, поки що єдине регіональне видання в Україні, що обстоює інтереси фермерів і землевласників, одноосібників.
Академия статей — это ведущая компания по написанию и публикации научных статей, в которой работают исключительно кандидаты и доктора наук. У нас на первом месте стоит качественное выполнение работы, а также соблюдение ценностей нашей компании.
Одна из ведущих российских издательских и книготорговых фирм в области учебного книгоиздания, работающая на книжном рынке с 1995 г. «ТЦ СФЕРА» специализируется на учебно-методической литературе для педагогов, психологов, логопедов и студентов педагогических колледжей и вузов; выпускает развивающие книги, рабочие тетради, плакаты и наглядные пособия для детей, а также поздравительные открытки.
Широкопрофильная типография «Аврора» предоставляет полный спектр полиграфических услуг: офсетную, цифровую, широкоформатную печать, различные виды брошюровки и послепечатной обработки.