Адвісмаш

Адвісмаш

Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Наше підприємство утворилося у вересні 2004 року на базі машинобудівного заводу ВАТ «АК АДВІС» з використанням виробничих площ, обладнання та компетенцій машинобудівників.
У жовтні 2007 року до складу нашого підприємства увійшов ТДВ «Славутський ремонтно-механічний завод» з можливостями виробництва нестандартного обладнання, заготовлення чавунного та сталевого лиття.
Матеріально-технічна база дозволяє виконати металообробку, шліфувальні операції та термічну обробку деталей за другим класом точності.
Ми прагнемо постійно доповнювати та вдосконалювати машинобудівну продукцію, щоб максимально задовольнити потреби наших Замовників у своєчасному постачанні обладнання та запчастин, не знижуючи при цьому якість та гарантії виробів, що зрештою призводить до підвищення ефективності Вашого виробництва.
Останні роки ТОВ НВФ «АДВІСМАШ» успішно працює з більш ніж 80 підприємствами України, Молдови, Грузії, Киргизії.

Отзывы о работе в Адвісмаш, зарплаты, вакансии

35 000 – 45 000 грн
20 000 – 25 000 грн

Добавьте зарплату в компании Адвісмаш

Добавить отзыв Оцените работодателя Адвісмаш: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.