Наша компанія вже багато років успішно працює на українському ринку, спеціалізуючись на виготовленні, постачанні та встановленні вікон і дверей: металопластикових, вхідних та міжкімнатних. Ми маємо мережу офісів у різних містах України, що дозволяє бути ближчими до клієнтів та оперативно реагувати на їхні потреби. Відгуки про роботу в Вікна-Двері Київ, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Вікна-Двері КиївДодати відгук Оцініть роботодавця Вікна-Двері Київ: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Вікна-Двері Київ Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |
Люди,не ведіться,кидають на гроші. Підписують договір і розчиняються. Ні вікон,ні грошей.01 лютого внесла предоплату по договору 2/я ні вікон,не повернення грошей. Шахраї!!!
Шарашкіна кантора, сильна текучка кадрів, довбані на голову вимоги від не менш довбаних керівників. Хто які ліди хоче брати той бере не спитавши, на співбесіді одне а на практиці вже інше, як і ЗП на ворк юа одна, а на практиці інша) Звільнився давно але по цей день ще відгуків не залишав ніхто – буду першим)
Вдалого рекрутингу, бізнесмени;)