Weston Ukraine

Weston Ukraine

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
location_on ,

Компанія «WESTON UKRAINE» — виробнича компанія, яка спеціалізується на виротовленні душових кабін з гартованого скла та піддонів зі штучного каменю. Крім основної продукції, ми займаємося виготовленням та встановленням скляних вітрин для тогових центрів, міжкімнатних дверей, балконів, перил та перегородок з гартованого скла.
Компанія працює на ринку України з 2020 року. Наші співробітники мають величезний досвід роботи у даній сфері. Для виготовлення продукції ми використовуємо сертифіковані, провірені матеріали та сучасну, надійну фурнітуру.
Створення виробів з гартованого скла потребує не лише майстерності та відповідальності, а й особливого погляду на дизайн та безпеку продукції. Ми розробляємо ту чи іншу модель з врахуванням потреб до функціоналізму та естетики.
Кожен виріб є результатом використання прогресивних технологій виробництва, клопіткої праці професіоналів, якісних матеріалів виготовлення. Ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта, відмінний сервіс та повну відповідність обраного товару очікуванням замовника!

Відгуки про роботу в Weston Ukraine, зарплати, вакансії

Тячев,
20 000 – 45 000 грн
Одесса
40 000 – 60 000 грн

Додайте зарплату в компанії Weston Ukraine

Додати відгук Оцініть роботодавця Weston Ukraine: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.