Zlatamebel

Zlatamebel

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
1.0 / 5 (1)
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Злата-Мебель – Производство и продажа мягкой мебели. ZLATAMEBEL вже понад 15 років виробляє для Вас м’які меблі, які відповідають європейському рівню якості та ергономіки. Наш бренд — це м’які меблі для справжніх цінителів комфорту і бездоганної якості, перевіреної роками натхненної роботи професіоналів.

Відгуки про роботу в Zlatamebel, зарплати, вакансії

1. Гість
    16 Січ 2025

Це не компанія, а якась катастрофа! нікому не раджу звязуватись.

Постійні затримки заробітної плати, постійні обіцянки що вона колись зросте. А семе головне, це постійні затримки меблів, за що з вас клієнти всі міскі випотрошать. Не вірте не єдиному слову!

2. Татьяна
    9 Лют 2023

В компании работаю уже 7 лет. Достаточно длительный срок, и за это время я была свидетелем как компания развивалась, производство становилось более масштабным, появлялись новые салоны, усовершенствовался сайт. Приятно осознавать, что ты работаешь в прогрессивной компании. Рабочее место уютное – современный опен спейс, новый ноут, кофе машина (за это + в карму для нашего руководства). Всегда с пониманием, если заболеешь, вовремя з/п.

Додайте зарплату в компанії Zlatamebel

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Zlatamebel: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.