Відгуки про роботу в Медично-реабілітаційний центр "Модричі", зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Медично-реабілітаційний центр "Модричі"Додати відгук Оцініть роботодавця Медично-реабілітаційний центр "Модричі": розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Медично-реабілітаційний центр "Модричі" Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |
На жаль, мій досвід роботи в МРЦ «Модричі» завершився дуже негативно.
До приходу директора Єрошкіної О.О. працювалося значно спокійніше: домовленості виконувалися, ставлення до працівників було більш справедливим, а робочі питання вирішувалися нормально.
Після зміни керівництва ситуація, на мою думку, суттєво погіршилася. Почали виникати проблеми з виплатою заробітної плати: гроші виплачувалися несвоєчасно, суми не завжди відповідали попереднім домовленостям, частина обіцяних виплат та умов так і не була виконана.
Найгірше — це постійна невизначеність. Тобі озвучують одні умови, ти погоджуєшся на них, працюєш і виконуєш свою частину домовленостей, а потім виявляється, що з боку роботодавця ці домовленості можуть просто не виконуватися.
Я не планувала звільнятися і спочатку розраховувала на тривалу роботу в компанії. Але через ситуацію з оплатою, невиконані обіцянки та зміну ставлення до працівників мені довелося звільнитися та поїхати.
Дуже шкода, тому що раніше в мене були зовсім інші враження від «Модричів».
Мій особистий досвід роботи при директорі Єрошкіній О.О., на жаль, залишив негативне враження.