Агросем

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
location_on , ,
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Компанія «Агросем» є одним з провідних дистриб’юторів на аграрному ринку України та завдяки своїй діяльності впроваджує передовий світовий досвід в галузі аграрних технологій, насіння сільсько-господарських культур, мінеральних добрив, техніки. «Агросем» представлена практично у всіх регіонах України, розвивається та поглиблює якість підтримки сільгоспвиробників, надає професійний агрономічний супровід.
Наша Місія — забезпечити господарства України комплексом інноваційних рішень та сприяти розвитку національного аграрного ринку до рівня світових стандартів

Відгуки про роботу в Агросем, зарплати, вакансії

1. 24 Гру 2025

Шановні шукачі роботи, якщо хочете витратити свій час марно – можете піти на співбесіду в ТОВ “АГРОСЕМ”, там із вами ввічливо та із посмішкою поспілкується начальник відділу, до якого ви хочете працевлаштуватись, а перед цим вас у онлайн співбесіді до нього запросить HR. На цьому все. Про зворотній зв’язок після зустрічі можете і не мріяти, HR просто про вас забуде, а коли ви будете нагадувати про себе вам будуть казати, що керівник ще думає і вам напишуть на наступному тижні у такий-то день (НІХТО ВАМ НЕ НАПИШЕ І НЕ ЗАТЕЛЕФОНУЄ).
    Звісно, проводити багато співбесід і вибирати найкращого працівника нормально, але, відсутність подальшої відповіді свідчить про дві речі:
    – професійний рівень HR, який працює над закриттям вакансії;
    – справжнє відношення до людей (не таке, яке офіційно декларує компанія).
    ДУЖЕ НЕ РАДЖУ ВИТРАЧАТИ СВІЙ ЧАС.

1. 30 Бер 2026

Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом.
      Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження після взаємодії з нашою компанією.
      Ми розуміємо, наскільки важливим є своєчасний і прозорий зворотний зв’язок для кандидатів, і погоджуємося, що його відсутність — це неприпустима ситуація.
      Ми вже звернули увагу на описаний вами випадок і додатково опрацюємо внутрішні процеси комунікації з кандидатами, щоб подібні ситуації не повторювалися в майбутньому.
      Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими.

Якщо у вас буде бажання, ви можете написати нам у приватні повідомлення або на пошту, щоб ми могли детальніше розібратися у вашій ситуації.
      Бажаємо вам успіхів у подальшому професійному розвитку.

Додайте зарплату в компанії Агросем

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Агросем: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.