CIO, IT Director
Компанія «Агросем» є одним з провідних дистриб’юторів на аграрному ринку України та завдяки своїй діяльності впроваджує передовий світовий досвід в галузі аграрних технологій, насіння сільсько-господарських культур, мінеральних добрив, техніки. «Агросем» представлена практично у всіх регіонах України, розвивається та поглиблює якість підтримки сільгоспвиробників, надає професійний агрономічний супровід. Отзывы о работе в Агросем, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании АгросемДобавить отзыв о работодателе АгросемХотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Агросем?

Шановні шукачі роботи, якщо хочете витратити свій час марно — можете піти на співбесіду в ТОВ «АГРОСЕМ», там із вами ввічливо та із посмішкою поспілкується начальник відділу, до якого ви хочете працевлаштуватись, а перед цим вас у онлайн співбесіді до нього запросить HR. На цьому все. Про зворотній зв’язок після зустрічі можете і не мріяти, HR просто про вас забуде, а коли ви будете нагадувати про себе вам будуть казати, що керівник ще думає і вам напишуть на наступному тижні у такий-то день (НІХТО ВАМ НЕ НАПИШЕ І НЕ ЗАТЕЛЕФОНУЄ).
Звісно, проводити багато співбесід і вибирати найкращого працівника нормально, але, відсутність подальшої відповіді свідчить про дві речі:
— професійний рівень HR, який працює над закриттям вакансії;
— справжнє відношення до людей (не таке, яке офіційно декларує компанія).
ДУЖЕ НЕ РАДЖУ ВИТРАЧАТИ СВІЙ ЧАС.