АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ та ЗАОЩАДЖЕНЬ» — це невеликий, але надійний банк, який 18 років працює на українському фінансовому ринку та прагне надавати високоякісні банківські послуги як приватним, так і корпоративним клієнтам. Ми постійно вдосконалюємо наш сервіс, використовуючи індивідуальний підхід до кожного клієнта. Відгуки про роботу в Банк інвестицій та заощаджень, зарплати, вакансіїРабота и зарплата в компании:АТ «Банк інвестицій та заощаджень» — це стабільний фінансовий інститут, який працює на українському ринку вже 18 років. Банк пропонує широкий спектр банківських послуг для приватних та корпоративних клієнтів, зосереджуючи увагу на індивідуальному підході та високій якості обслуговування.
Додайте зарплату в компанії Банк інвестицій та заощадженьДодати відгук Оцініть роботодавця Банк інвестицій та заощаджень: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Банк інвестицій та заощаджень Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |