Ми Bunny nails — молода мережа студій нігтьового сервісу, яка активно розвивається. Працюємо 9 років, у нас вже 8 студій на Деміївській, Позняках, Теремках, Лук’янівській, Троєщині, Оболоні, в Ірпіні та Варшаві. Працюємо на матеріалах: Nub, Didier, Neonail, Gama Відгуки про роботу в Bunny nails, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Bunny nailsДодати відгук Оцініть роботодавця Bunny nails: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Bunny nails Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Коли я тільки прийшла в компанію, відразу відчула дуже теплу атмосферу. Складається враження, ніби потрапляєш у команду, де всі підтримують одне одного, як у великій сім’ї. Під час адаптації колеги дуже допомагали – якщо виникали питання, завжди підказували і пояснювали. Приємно працювати в місці, де справді цінують людей і є підтримка як від команди, так і від керівництва. Дуже рада, що потрапила саме сюди💓🥰
працюю все пів року
нормально адаптувалася
сподобалось що після курсів є стажування де відточують техніку та швидкість
також навчили комунікації з клієнтами
моє тривало 20 днів
окремий плюс це вайб в академії, страх зникає, тому що біля тебе такі самі новачки
в студії теж добре
і дуже здивувало що незалежно від того в якій ти студії, повсюду все однаково, правила, відношення, організація та техніка
вже з другого дня в студії були записи клієнтів
вже є мої любимчики постійні ))
носять шоколадки для команди))