Відгуки про роботодавців Торгівля роздрібнаВзуттєвий рай, EDLENМагазин взуття “Взуттєвий рай”, “EDLEN” Marafet HomeСеть магазинов Марафет Хоум – новое имя розничной сети магазинов, в которых представлены товары для дома и красоты, парфюмерия, средства по уходу за собой, аксессуары. Наше пиво“Наше Пиво” – єдина компанія, яка спеціалізується на гарному настрої своїх працівників та клієнтів, домашній та, головне, українській атмосфері. Ми НЕ заганяємо наших працівників в суворі рамки складних алгоритмів та бізнес-процесів, адже щире та індивідуальне спілкування з кожним – запорука зодоволених клієнтів та відданих працівників! Завжди раді бачити в нашій команді життєрадісних та ініціативніх працівників! АВС КерамикаABC Ceramica – самый большой выбор красивой и качественной керамической плитки, в том числе и эксклюзивные новинки со всего мира. Люкс-2Люкс-2 – поставщик металлоизделий и строительных материалов для кровли и фасада, в том числе профильных (металлочерепица и профнастил). CarameLitoCarameLito – льодяники на паличці та в пакетиках із еко-карамелі ручної роботи. При виготовленні цукерок використовуємо виключно натуральні складники: вода, цукор, глюкоза (патока) і витяжки з фруктів і ягід. Мишель-ка.руMishel-ka.ru – интернет-магазин женского нижнего белья, корректирующего белья и одежды для дома. Матрас Интер РусКомпания Matras.ru (ООО “Матрас Интер рус”) — это федеральный гипермаркет матрасов, мебели и товаров для сна. СетевухаСетевуха – компания, предоставляющая весь спектр услуг и решений для создания, модернизации и сопровождения корпоративных информационных систем. |