Домінанта Прінт

Домінанта Прінт

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
comment 1 відгук

«Домінанта Прінт» — широкопрофільна рекламно-виробнича група компаній, яка виробляє рекламний текстиль.
Офіси та виробничі майданчики розташовані в Дніпрі та Києві.
Ми пропонуємо якісну та креативну продукцію, яку виготовляємо за усіма побажаннями клієнтів із суворим дотриманням стандартів якості.
До нас звертаються, коли треба виготовити якісні прапорці та прапори, корпоративний текстиль тощо.

Відгуки про роботу в Домінанта Прінт, зарплати, вакансії

16 Тра 2026

Працевлаштувалася в цю компанію менеджером з продажу.
    І на співбесіді, оговорена була саме вакансія менеджера З ПРОДАЖУ,але по факту виявилося, що робота заключається в підрахунках, кошторису, для виготовлення продукції.І про це, поворюсь ніхто не повідомляв і як виявилося ніхто і не вчив.
    Пані Лариса Іванівна, маленька жіночка, яка там типу власниця, працює в цеху фізично, таскає рулони, забиває люверси і друкує на верстатах, виділила мені 20 хвилин часу на так зване навчання. НІ В КОГО, НІЧОГО НЕ МОЖНА ЗАПИТАТИ, ВСІ ПСІХУЮТЬ, КИДАЮТЬСЯ НАКЛАДНТМИ, ЗІ ВЖЕ ОБРОБЛЕНИМИ ЗАМОВЛЕННЯМИ.
    Особливої уваги, заслуговує пані Бутиріна – це так звана керівник швейної відділу – ментально не здорова жінка, яка постійно кричить, пише в загальних групах грубощі і взагалі, як по мені, потребу госпіталізації.
    ЗАРОБІТОК МАЛЕНЬКИЙ!!! ПОСТІЙНО ЛАМАЄТТСЯ ОБЛАДНАННЯ ІЗ ЗА ЧОГО ЗАТРИМКИ З ВИРОБНИЦТВОМ!!! НЕЙМОВІРНА НЕ ПОВАГА ПРАЦІВНИКІВ ОДИН ДО ОДНОГО!!!

Додайте зарплату в компанії Домінанта Прінт

Додати відгук Оцініть роботодавця Домінанта Прінт: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.