Domus Frigus

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
comment 1 відгук
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

«Domus Frigus» у перекладі з латинської мови означає «Дім холоду». Наш «Дім холоду» розпочав свою діяльність на ринку холодильного обладнання 22 квітня 2004 року.
У 2006 році стали уповноваженими дистриб’юторами компанії BITZER в Україні (виробники компресорного обладнання та комплектуючих).
Партнер і дистриб’ютор виробників теплообмінного обладнання GUENTNER (Німеччина) 2008 року, а також офіційний дистриб’ютор BASETEC в Україні (теплообмінне обладнання). Генеральний дистриб’ютор LLOYD COILS EUROPE в Україні з 2006 року, ексклюзивний дистриб’ютор GOKCELER в Україні з 2010 року (ресивери, масловідокремлювачі, маслоохолоджувачі.) З 2011 дистриб’ютор компанії KUBA, що спеціалізується на виробництві теплообмінного обладнання за європейськими стандартами якості.

Відгуки про роботу в Domus Frigus, зарплати, вакансії

1. 23 Тра 2026

Не порядлива компанія. Кідають на гроши. У компанії всі працюють у режимі співробитнік співробітнику вовк. Люблять тільки своїх. Не рекомендую!!! Не ведиться на відалену роботу!!!

Додайте зарплату в компанії Domus Frigus

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Domus Frigus: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.