Ekonombud Groupe

Ekonombud Groupe

location_on ,

Будівельна компанія Ekonombud — лідер у сфері гідро та теплоізоляції. Ми спеціалізуємося на утепленні та гідроізоляції житлових, комерційних приміщень та різноманітних виробничих об’єктів.
Ми пропонуємо свої послуги на всій території України, а також маємо представництва в інших країнах (Польща, Туреччина). Під час виконання робіт ми використовуємо виключено найкращі матеріали та сучасне обладнання.

Відгуки про роботу в Ekonombud Groupe, зарплати, вакансії

1. Лиля
    13 Лип 2026

Виконали роботу, через рік все почало тріскатися на покрівлі, на телефонні дзвінки не відповідають. не рекомендую, як виявилося, професіонали лише на словах, намагаються продати слабкий бренд і кейс (устаткування зокрема), а далі не їхні проблеми.

9 Чер 2026

Проработал в данной компании почти год, начинал с квалификатора, довольно быстро перешел на менеджера по продажам (потому как прошлый уволился), по началу все было не плохо, обещали ставку 20к + % от продаж (при повышении обещали что зп 40-60 вообще изи, и франшизу продали и у менеджера вышла зп 130к+), по итогу проработал менеджером по продажам более полугода, сначала платили без проблем, но с задержками, вне зависимости есть продажи, нет продаж, как только начался не сезон, пришлось жить на 5-8к в месяц, на вопросы когда все исправится, всей команде говорят «когда будут продажи/расчеты за объекты/ расчеты за оборудование, тогда и рассчитаемся», пол года таких выплат, не выдержал и уволился, уже прошел примерно год, а на сообщения о расчете (мне еще примерно 23000 не оплатили), руководство просто игнорирует, причем читает, коллектив на тот момент был хороший, расчет из тех кто ушел, насколько знаю никто не получил, из-за отсутствия расчета и игнорирования сообщений, вынужден уже отписать хоть где-то о работе в этой компании.

Додайте зарплату в компанії Ekonombud Groupe

Додати відгук Оцініть роботодавця Ekonombud Groupe: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.