Емпіріка

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
1.0 / 5 (1)
comment 1 відгук
Медицина

ТОВ «Медична компанія Емпіріка» — це українська компанія, що спеціалізується на розробці рішень під ключ для медичних установ через поставки відповідного обладнання та витратних матеріалів, а також забезпечення його подальшого технічного обслуговування і повної працездатності.
Наша компанія орієнтована на клієнта і на кінцевий результат, і ми прагнемо бути надійним, гнучким і компетентним партнером для медичних установ і виробників.
«МК Емпіріка» є частиною групи компаній, що пропонують широкий спектр рішень для українських медичних, лабораторних та навчальних закладів.
ТОВ «МК Емпіріка» розпочала свою діяльність в листопаді 2016 року, в той час як наші адміністративний і технічний персонал має більш ніж 10-річний досвід співпраці з національними ключовими зацікавленими сторонами медичного ринку.
Ми бачимо свою місію в тому, щоб пропонувати нашим клієнтам оптимальні рішення з точки зору витрат, термінів, ефективності та адекватності проблемам охорони здоров’я.
Ми вважаємо, що наші партнери і клієнти виграють від ключових переваг, таких як:
Орієнтація на потреби клієнтів;
Багаторічний досвід роботи в українському медичному ринку і середовищі
Сталий логістичний ланцюжок поставок;
Співпраця з провідними компаніями, що надають різні види медичних рішень, послуг та обладнання на українському ринку;
Представництво в 5 регіонах України, які охоплюють усі найбільші міста.
Наша спеціалізація — лабораторне обладнання та реактиви, диагностичне обладнання.

Відгуки про роботу в Емпіріка, зарплати, вакансії

1. 23 Кві 2026

Хочу залишити відгук про досвід найму на роботу в дану компанію.Спілкувалась з HR компанії Емпіріка Катериною щодо вакансії “Фахівець з тендерних закупівель “. Процес комунікації вкрай незадовільний: обіцяють перетелефонувати через 30 хвилин — не дзвонять (доводиться нагадувати самій), обіцяють призначити співбесіду на понеділок і знову зникають без пояснень. Незважаючи на повідомлення „Сьогодні повідомлю“, зворотного зв’язку немає вже місяць, хоча вакансія оновлюється. Це свідчить про неповагу до часу кандидатів та низьку культуру найму.

Киев,
30 000 – 35 000 грн
Киев,
30 000 грн

Додайте зарплату в компанії Емпіріка

Додати відгук Оцініть роботодавця Емпіріка: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.