ТОВ «Медична компанія Емпіріка» — це українська компанія, що спеціалізується на розробці рішень під ключ для медичних установ через поставки відповідного обладнання та витратних матеріалів, а також забезпечення його подальшого технічного обслуговування і повної працездатності. Отзывы о работе в Емпіріка, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании ЕмпірікаДобавить отзыв Оцените работодателя Емпіріка: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Емпіріка Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Хочу залишити відгук про досвід найму на роботу в дану компанію.Спілкувалась з HR компанії Емпіріка Катериною щодо вакансії «Фахівець з тендерних закупівель «. Процес комунікації вкрай незадовільний: обіцяють перетелефонувати через 30 хвилин — не дзвонять (доводиться нагадувати самій), обіцяють призначити співбесіду на понеділок і знову зникають без пояснень. Незважаючи на повідомлення „Сьогодні повідомлю“, зворотного зв’язку немає вже місяць, хоча вакансія оновлюється. Це свідчить про неповагу до часу кандидатів та низьку культуру найму.