ARX, страхова компанія

ARX, страхова компанія

ARX — № 1 страхова компанія на ринку України!
Компанія працює з 1994 року, 11 з яких під брендом АХА, а з 2019 року — частина канадської міжнародної страхової групи Fairfax.
Турбота про працівників та підтримка суспільства — важливі принципи Золотих правил Fairfax. Ми № 1 по фонду заробітної плати серед страхових компаній в Україні. З початку повномасштабного вторгнення компанія сплатила понад 1,2 млрд грн до бюджету України та понад 87 млн грн задонатила на ЗСУ.

Отзывы о работе в ARX, страхова компанія, зарплаты, вакансии

1. 4 ноября 2025

@ Марія , Марія, щиро дякуємо, що поділилися власним досвідом. Дякуємо, що детально описали, які переваги отримали та які недоліки виділилися для себе. Це дає змогу нам аналізувати процеси та прагнути до вдосконалення. З повагою СК «АРКС»

2. 3 ноября 2025

Хороша компанія для старту кар’єри. Мені пощастило з командою та керівником. Маючи досвід роботи в токсичній корпоративній культурі, тут я змогла видихнути та відчути себе спеціалістом, думка якого важлива. З мінусів: не сама сучасна та технологічна компанія. В кабінеті є додаткові монітори, але дуже старі та їх не можна підключити до ноутбуку, що є трішки незрозумілим і смішним. Також не самий сучасний офіс (наприклад, відсутність микрохвильовки та те що тільки один захований автомат з кавою де є молоко), але дуже затишний та його локація перекриває мінуси.

Добавьте зарплату в компании ARX, страхова компанія

Добавить отзыв о работодателе ARX, страхова компанія

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании ARX, страхова компанія?