Ескулаб

Ескулаб

Медицина
location_on , ,
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Компанія, що динамічно розвивається. Сфера лабораторної діагностики.

Відгуки про роботу в Ескулаб, зарплати, вакансії

1. НИПТ
    13 Січ 2025

Ситуація в “Эскулабі” є дуже напруженою, співробітники зовнішньої служби та медсестри на пунктах деморалізовані.

Поки засновники компанії Деніс Мельник, Станіслав Луговський та Сергій Дядюшко гризуться між собою, як павуки в банці, співробітники не отримують зарплатню.

Скріншоти спілкування з приводу невиплати зарплатні виклали на “ФармакоМафії”:

2. Штирлиць Макс Отто
    10 Січ 2025

В “Ескулабі” зараз повна дупа!

Як у Київському крилі, так і у Львівському.

Станом на 10 січня 2025 року людям не виплатили неофіційну частину зарплати за листопад та грудень 2025 року.

З 26.12.2024. співробітників офісу та зовнішню службу перевели на півставки. За наказом “до 20.01.2025”, але гадаю, що продовжать.

Як кажуть, накинуть новий термін.

Медичним менеджерам, які спілкуються з лікарями, урізали ліміт бензину із 40 до 15 л на тиждень.

Відкати лікарям не виплатили ні за листопад, ні за грудень 2024 року.

Внаслідок чого багато лікарів перестали направляти пацієнтів до “Ескулабу”.

Погана ситуація і на пунктах прийому аналізів – працівники отримують лише 3000 грн офіційної частини, а неофіційну спочатку обіцяли виплатити “після 20 січня 2025 року”. Але потім перенесли на “після 1 лютого 2025 року”.

Думаю, що потім перенесуть “на 8 березня”, “12 квітня до Дня Космонавтики” тощо.

На пункти здачі аналізів не привозять питну воду, тому що компанія не платить постачальнику. Деякі пацієнти на пунктах непритомніють, а воду можуть дати тільки з-під крана, а там зараз купа паразитів та хімікатів.

Думаю, що співзасновники Дядюшко, Мельник та Луговський догризуться між собою до того, що співробітники їх покинуть та напишуть лікарям правду.

І буде у них замість продажів *** по всій морді!

3. Хочете працювати безкоштовно - вам сюди!
    28 Гру 2024

Київський Ескулаб – суцільне обдурювання людей. Хочете працювати безкоштовно – вам сюди.

Багато в кого є діти, всім треба платити за квартиру, всім треба якось жити.
    Щоденна поїздка на роботу/з роботи дуже недешева. Кожному щось треба їсти. Не кажучи про ліки, про те, що в країні війна. Керівник думає, що можна не платити за чесну сумлінну працю людей, які не можуть собі дозволити Нічого.

Спочатку обіцяли платити 21тис і 5тис бонуси. Потім сказали, що бонусів не буде. Потім сказали що і ставки такої не буде. Потім перевели на півставки і різко скоротили робочий час, в сумі вся зп за місяць вийшла до 5 тис. Це в наш час нормально?
    По строкам виплат – страшні затримки. Але нюанс: якщо ви звільнитесь, ви на виході не отримаєте нічого.

І все пусті слова, пусті обіцянки, коли буде оплата праці – завтра, завтра, в наступному місяці або через місяць/два. Керівництво тупо ігнорує благання працівників заплатити хоч щось.

Якщо ви вирішили сюди влаштуватися на роботу – біжіть звідси. Не давайте себе обдурювати… Ви варті кращого. Не втрачайте свій час!

4. Марина
    24 Лис 2023

Працюю в компанії вже 5 років медсестрою. Цілком задоволена роботою, стабільний графік і своєчасна оплата праці. Рекомендую цього роботодавця.

Додайте зарплату в компанії Ескулаб

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Ескулаб: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.