Фомальгаут Полімін

Фомальгаут Полімін

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
1.0 / 5 (1)
location_on ,

Група компаній «Фомальгаут» — український виробник будівельних матеріалів, який розпочав свою діяльність у 1994 році. ТМ Polimin стала національним лідером серед виробників сухих будівельних сумішей та об’єднала:

Відгуки про роботу в Фомальгаут Полімін, зарплати, вакансії

8 Лют 2026

Обіцяють багато, але броні, як і зарплати немає. В наявності безоплатна робота і обіди, але дорогий.

2. Олександра
    3 Жов 2025

Тут можна навчитися новому, є шанс спробувати себе у різних напрямках. Якщо проявляєш ініціативу,це побачать. Робота іноді інтенсивна, але для мене це стало хорошим досвідом і кроком уперед. Не без мінусів звісно,але загалом компанія непогана

3. Водій
    12 Сер 2025

Хамське відношення бардак на завантаженні паркінга немає хто хоче завантажуватись на пшенична 2а в Києві подумайте !!!

8 Чер 2025

Виплати в конвертах, кидають на гроші, заробляють на війні, ухиляючись від податків і військового збору.
    Єршов – менеджер з розвитку, Шитоха – головний, Положенцева – директор.

5. HR-менеджер
    19 Тра 2025

@ Єршов, засновник . Рублюк, директор ,
    Дякуємо за Ваш відгук.
    Ми шкодуємо, що у Вас склалося таке враження про нашу компанію. Для нас важливо дотримання чинного законодавства, зокрема щодо оплати праці та сплати податків. Ми відкриті до діалогу та завжди готові перевірити інформацію, якщо є конкретні факти. Компанія Фомальгаут-Полімін підтримує українську економіку, регулярно сплачує податки, бере участь у волонтерських та гуманітарних ініціативах – і ми щиро не згодні з твердженням, що “заробляємо” на війні. Бажаємо Вам успіхів у подальшому професійному розвитку.

6. Єршов, засновник . Рублюк, директор
    23 Бер 2025

Неофіційна зарплата, кидають на гроші, заробляють на війні, ухиляються від сплати податків і від військового збору.

7. Алексей
    17 Чер 2022

Додайте зарплату в компанії Фомальгаут Полімін

Додати відгук Оцініть роботодавця Фомальгаут Полімін: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.