ГалаФарм

Медицина

Фирма занимается оптовой торговлей лекарственными средствами. В основном нацелена на коммерческий сектор. География взаимоотношений распространяется на всю территорию страны. Фирма молодая, но, с учетом людей, принимающих участие в деятельности, весьма перспективная.

Відгуки про роботу в ГалаФарм, зарплати, вакансії

1. Інна
    28 Жов 2025

Постійні затримки по зарплаті. До 2 місяців приходиться чекати зарплатню за попередній!!! Система бонусації також постійно міняється в меншу сторону.

2. Я....
    30 Тра 2025

Це дно, де ви не знайдете справедливості! Обіцянки, що не відповідають дійсності і Людмила фар; Людмила фарм до; інтелекс;гала аптека; аптека для економних – одна кантора! Зп дуже низькі!

3. Віка
    13 Вер 2024

@Оля, доброго дня, в компанії зарплати різні, від локації залежить багато, від зав. апт, як вона замовляє товар. Що добре: немає штрафів, немає планів на ВТМ, але ти сам зацікавлений в втм і маркетингу, бо маєш гарний %, а по відношеню керівництва-все добре,справедливо, оф. офіційне , відпустки і лікарняні є.

4. Оля
    3 Чер 2023

Доброго дня!Хто працює/працював в галафарм аптеках Києва, напишіть будь ласка свої враження)
    Розглядаю цю фірму для майбутньох роботи,але відгуків не знайшла.

Зав. аптекою
Київ • 1 зарплата
Фармацевт
Київ • 1 зарплата

Додайте зарплату в компанії ГалаФарм

Додати відгук Оцініть роботодавця ГалаФарм: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.