Gospodar.net

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Gospodar.net інтернет-магазин з продажу саджанців, зрізаних і живих квітів. Частину рослин вирощуєм в своїх теплицях. Магазин активно росте з року в рік. Заснований в 2015 році.

Відгуки про роботу в Gospodar.net, зарплати, вакансії

1. 24 Тра 2026

Надіслали через 14 днів сухі палки, обіцяли 5 шт, надіслали 4 і один рогач, щоб виглядало, як 5. НЕ РЕКОМЕНДУЮ, ШАХРАЇ

2. 15 Тра 2026

Отвратительно,заказ оплачен сразу,более 10 дней нет отправки,кормят завтраками,ужасный магазин,не рекомендую

3. 21 Кві 2026

3 апреля делала заказ на сайте рассады клубники, больше чем на 500грн., оплатила сразу, квитанцию предоставила. На сегодняшний день, 21 апреля, доставки нет, телефон не отвечает, контакт из Вайбера пропал. Мошенники

4. 1 Сер 2025

Gospodar.net, інтернет-магазин або Господар
    Зі слів "керівника": працюєте чисто на відсотку від продаж; вихідний може тільки 1 в тиждень; 3 дні навчання, потім 1 місяць стажування. Після стажування за невідомими критеріями проходить відбір кандидатів. (звісно це все без офіційного оформлення, тому гарантії, що ви щось отримаєте немає), "людей кидають", в кінці стажування вам скажуть, що ви не підходите, і ви не отримаєте кошти. А "роботодавець" використає вас, як безкоштовну робочу силу.

Додайте зарплату в компанії Gospodar.net

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Gospodar.net: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.