Імплантісс Інститут

Імплантісс Інститут

Медицина
location_on ,

Ми є ексклюзивним дистриб’ютором і представником в Україні компаній botiss biomaterials (Berlin, Germany) та Global D (Brignais, France).
Наші клієнти — це провідні лікарі імплантологи та ортодонти, з якими ми разом впроваджуємо найсучасніші і найновіші рішення в лікуванні адентії щелеп.
Ми вдячні ветеранам за службу та відкриті до працевлаштування ветеранів!

Відгуки про роботу в Імплантісс Інститут, зарплати, вакансії

1. Олена
    24 Чер 2026

Хочу поділитися власним досвідом роботи в Компанії.

Мене звати Олена, я працюю в навчальному відділі Implantiss вже понад рік. Саме тому не можу залишитися осторонь такого відгуку, адже мій особистий досвід суттєво відрізняється від описаного.

З повагою ставлюся до права кожної людини висловлювати свою думку, проте в цьому відгуку я не побачила конкретних фактів чи конструктивних зауважень, які дозволили б об’єктивно оцінити роботу компанії. Натомість хочу поділитися тим, що бачу та відчуваю щодня сама.

Так, наше керівництво — Леся Василівна та Віктор Васильович – вимогливі. Але саме ця вимогливість поєднується з підтримкою, довірою та щирим бажанням розвивати як компанію, так і кожного співробітника. Тут цінуються ініціативність, відповідальність, бажання навчатися та вдосконалюватися. У сучасних реаліях можливість працювати в середовищі, де твій розвиток не лише підтримують, а й заохочують, є справді цінною.

Особисто для мене одним із найбільших відкриттів стала атмосфера всередині колективу. Незважаючи на різні напрямки роботи та завдання, тут збережений здоровий командний дух, взаємоповага та готовність підтримати одне одного. Кожен розуміє свою роль, свою цінність для компанії та має можливість впливати на результати своєї роботи.

Розумію, що досвід кожної людини є індивідуальним, і кожен має право на власну оцінку. Проте, виходячи з мого особистого досвіду роботи в компанії, я не можу погодитися з наведеними твердженнями. Саме тому вважаю важливим поділитися й іншою точкою зору – поглядом людини, яка щодня працює всередині команди та бачить процеси зсередини.

2. Іван
    2 Чер 2026

Абсолютно неадекватне керівництво в лиці сестри власника лесі. Вона явно має проблеми з алкоголоем і адекватною комунікацією. Постійні зміни менеджерів для них норма, вакансії не знімаються ніколи і зміна кадрів це постійний процес, при тому що самих менеджерів там відсили 7 штук а вакансій мінімум 4.
    Керівництво відірване від реальності і не сприймає обєктивну ініормацію, тому ніхто там не приживається а навіть ті хто довго працює про керівників дуже погано відгукується.

1. Катерина Калініна
      23 Чер 2026

Дякуємо за Ваш відгук.

Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про роботу в компанії. Водночас зазначимо, що відгук залишено анонімно (працівника з таким ім’ям не було ніколи в компанії), тому ми не маємо можливості перевірити описані обставини або обговорити їх безпосередньо з автором.

Ми завжди відкриті до конструктивного зворотнього зв’язку від чинних та колишніх співробітників, оскільки саме він допомагає нам покращувати робочі процеси, комунікацію та умови праці. Якщо Ви дійсно працювали в нашій компанії та готові до предметного діалогу, будемо вдячні за можливість поспілкуватися напряму та розібрати конкретні ситуації.

Щодо згаданих вакансій хочемо надати додаткове пояснення для кандидатів, які читають відгуки про компанію. Відкриті позиції стосуються не лише відділу продажів, а й інших напрямків діяльності компанії, зокрема маркетингу та адміністративного персоналу. Наша сфера є вузькоспеціалізованою та пов’язана з медичним ринком, тому пошук фахівців із необхідними компетенціями часто займає більше часу, ніж у багатьох інших галузях.

Також хочемо зазначити, що значна частина нашої команди працює в компанії понад 3 роки, а окремі співробітники — 5–7 років і більше. Для нас це є важливим показником стабільності колективу та умов роботи.

Ми поважаємо право кожного на власну думку, однак вважаємо важливим відокремлювати особисті оцінки від фактів. Саме тому завжди готові до відкритого діалогу та обговорення конкретних робочих питань.

Работа и зарплата в компании:

Компанія "Імплантісс Інститут" є ексклюзивним дистриб’ютором медичних матеріалів і технологій в Україні, співпрацюючи з провідними міжнародними виробниками. Основна діяльність компанії пов'язана з імплантологією та ортодонтією, де вона надає сучасні рішення для лікування адентії щелеп.

Вакансії
У "Імплантісс Інститут" можуть бути відкриті вакансії в різних сферах, таких як:
- Продажі та маркетинг: спеціалісти з продажу медичних матеріалів, менеджери з розвитку бізнесу.
- Технічна підтримка: фахівці, які надають консультації лікарям щодо використання продуктів.
- Адміністративні посади: адміністративні асистенти, фінансові спеціалісти.

Умови праці
Компанія цінує професіоналізм і прагне створити комфортні умови для своїх працівників. Вона також відкриває можливості для працевлаштування ветеранів, що свідчить про соціальну відповідальність організації.

Зарплати
Рівень заробітної плати може варіюватися в залежності від посади, досвіду роботи та регіону. У сфері медичних продажів зарплати можуть бути конкурентоспроможними, часто включають базову ставку та бонуси за виконання планів. Технічні спеціалісти зазвичай отримують стабільну заробітну плату, що також може включати додаткові переваги.

Переваги роботи
- Можливість працювати з новітніми технологіями в медицині.
- Професійний розвиток та навчання.
- Дружня команда та підтримка колег.

Компанія "Імплантісс Інститут" пропонує цікаві можливості для тих, хто хоче розвиватися в динамічній і важливій сфері охорони здоров'я.

Додайте зарплату в компанії Імплантісс Інститут

Додати відгук Оцініть роботодавця Імплантісс Інститут: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.