Logika

Logika

comment 1 відгук
location_on , ,

LOGIKA — НАЙБІЛЬША ШКОЛА ПРОГРАМУВАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ В УКРАЇНІ.
Ми впроваджуємо новітні IT технології в навчання дітей. На наших уроках діти не лише вчаться основам програмування, вони розвивають алгоритмічне мислення і вміння думати, а в проектній роботі проявляють креативність та творчі здібності.
​Курси школи Logika включають роботу на технологічній платформі для підвищення якості освітнього процесу. В уроки включені частини курсів з фізики, математики, хімії, астрономії, що допомагає дітям зрозуміти, навіщо шкільні предмети потрібні в реальному житті.
Ми навчаємо програмуванню дітей з 7 до 17 років. Ми пропонуємо навчатися дітям в залежності від їх віку на таких курсах:
комп’ютерная грамотність:
візуальне програмування;
геймдизайн;
мова програмування Python (стартовий та професійний курс).
Мережа шкіл Logika розвивається та назараз налічує більше ніж 200 шкіл по всій Україні!

Відгуки про роботу в Logika, зарплати, вакансії

1. Дмитро
    5 Сер 2026

Досвід роботи на позиції викладача. Основні проблеми локацій:

Технічний хаос: парк ноутбуків не обслуговується. Системні конфлікти та налаштування середовищ розробки керівництво намагається перекласти на викладачів без відповідної компенсації послуг системного адміністратора.

Управлінська некомпетентність: локальний менеджмент уникає письмової фіксації домовленостей, намагаючись перевести все в усний формат.

Фінансова непрозорість: погоджені виплати (наприклад, логістичні витрати на виїзд) скасовуються постфактум з аргументацією «вище керівництво не дозволило».
    Компанія не здатна забезпечити базові умови для проведення власних курсів. Не рекомендую спеціалістам, які цінують свій час та дотримуються професійних стандартів.

Викладач інформаційних технологій
Ізмаїл • 1 зарплата

Додайте зарплату в компанії Logika

Додати відгук Оцініть роботодавця Logika: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.