MCargo

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
Транспорт

MCargo — International Transport & Logistics
Компанія MCargo надає широкий спектр логістичних та супутніх послуг з урахуванням індивідуального підходу до кожного клієнта.
Вантажні авіаперевезення
Перевезення автомобільним транспортом
Морські контейнерні перевезення
Доставка залізницею вантажів з Китаю
Проектна логістика
Митно-брокерські послуги

Відгуки про роботу в MCargo, зарплати, вакансії

1. 24 Бер 2026

Вкрай негативний досвід взаємодії з представником компанії, відповідальним за підбір персоналу. ( Юлії +380 63 *** 40 24

Рекрутер не надає чіткої та повної інформації щодо вакансії, уникає конкретних відповідей і фактично не пояснює ключові моменти роботи. Комунікація виглядає поверхневою та неорганізованою.
    При цьому відповідальність за непорозуміння перекладається на кандидатів, хоча проблема полягає у відсутності чітких пояснень з боку самого рекрутера.
    Такий підхід створює негативне враження та викликає сумніви у професійності HR-відділу загалом.
    Рекомендую звернути увагу на якість комунікації з кандидатами.

2. 3 Лют 2026

Остался очень не доволен этой работой, по началу все было хорошо и очен даже нравилось, но только могут без предупреждения уволить и не выплатить зарплату, также если ты сам уходишь, то тоже про деньги можешь забыть.
    Так же очень много негатива от клиентов

Додайте зарплату в компанії MCargo

Додати відгук Оцініть роботодавця MCargo: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.