Minimal

Minimal

location_on , ,
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

MINIMAL є провідним гравцем у сфері роздрібної торгівлі сучасними срібними та золотими прикрасами і ми постійно зростаємо на ринку та розширюємо нашу географію.
За 5 років діяльності ми об’єднали понад 50 людей в нашу команду.
Місія нашої компанії допомогти кожній жінці створити свій неповторний образ.
У нас є сильна пристрасть до нашої роботи та прагнення досягти найвищих результатів.
Якщо ви хочете бути частиною креативної команди, яка працює з унікальними прикрасами, тоді компанія « MINIMAL » — це ідеальне місце для вас. Ми пропонуємо різноманітні можливості для професійного зростання та кар’єрного розвитку.

Відгуки про роботу в Minimal, зарплати, вакансії

1. Колишній працівник
    3 Вер 2026

Хочу поділитися своїм відгуком про роботу у Minimal, а саме у львівських магазинах.

Позиція самої компанії – це про постійний розвиток та «ми всі одна команда», що дуже відгукнулось мені на початку.

Адаптація була дуже лайтова, ніхто тебе не кидав у прірву операційних дір та безлічі різних питань. Тут, до речі, реально плюс.

А тепер окремо хочу передати вітання регіональному менеджеру Юлі 🙂

З перших зустрічей вона говорила, що ми одна команда, вона відкрита до нового та у будь-якому випадку допоможе.

Лицемірство вищого рангу.

Якщо Юлі хтось не подобається – вона буде будь-якими методами робити так, аби ти звільнився. Або якщо ти вже сильно їй заважаєш – може звільнити через будь-яку дрібницю. В принципі, саме так було з частиною моєї команди.

Про обіцяну автономність можете забути 😐 Тут вас будуть контролювати постійно та буквально спостерігати за вашою роботою через камери. Юля сама говорила, що може вмикати камери та слухати їх на фоні, поки працює.

Не дай Боже ти скажеш, що тобі не подобається зарплата, або тобі попався прикрий клієнт – все, ти токсичний і тобі не місце в компанії.

70% роботи – це заповнювання таблиць, щоденний аналіз консультацій та постійний зворотний зв’язок: що сталось, що робила, які задачі зробила і т.д.

Сама робота фізично не тяжка, але морально ти там довго не протримаєшся.

За саму компанію сказати поганого не можу, адже моя комунікація була в основному з регіональним менеджером. Але саме вона створила в мене таке враження про відділ продажу та роботу у компанії.

Тому щиро не рекомендую Minimal для співпраці, особливо якщо ви цінуєте автономність, нормальну комунікацію та довіру до працівників.

2. Гість
    3 Сер 2026

Жахлива робота. У Львові постійна плинність продавців, компанія в якій твою думку ніхто не чує. Якщо не будете в кантах з регіональним керівником то вона вас звільнить.))

3. Анастасія
    23 Січ 2025

Хороша компанія, стрімко росте і розвивається, лояльне ставлення до працівників.Якби не ситуація в країні, ще б працювала( Рекомендую

Продавець-консультант
Чернівці • 1 зарплата

Додайте зарплату в компанії Minimal

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Minimal: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.