SLAVNI — це сучасний український бренд, який створює стильний та комфортний одяг для тих, хто цінує якість, і мінімалізм. Ми поєднуємо трендовий дизайн із практичністю та етичним виробництвом, підтримуючи українських виробників і зберігаючи високу планку якості. Відгуки про роботу в Slavni, зарплати, вакансіїДодати відгук Оцініть роботодавця Slavni: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Slavni Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Хочу трохи поділитися своїми враженнями про компанію 😊
Я прийшла сюди нещодавно на позицію recruiter, тому поки що ще сама проходжу етап знайомства з усіма процесами та командою.
До цього я працювала в IT, тому, чесно кажучи, мені потрібен був певний час, щоб перелаштуватися на нову сферу та зрозуміти специфіку роботи. І саме тут я дуже відчула підтримку команди. Ніхто не вимагав, щоб я вже з першого дня все знала і в усьому розбиралася. Навпаки – пояснювали, допомагали, підказували, якщо щось було незрозуміло.
І що для мене особливо цінно — навчання не закінчилося. Постійно з’являється щось нове, є можливість запитувати, розбиратися, пробувати та розвиватися.
Звісно, я працюю тут ще не так давно, щоб робити якісь гучні висновки, але моє перше враження точно дуже позитивне. Рада, що потрапила саме сюди 🤍