Slavni

Slavni

comment 1 отзыв
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

SLAVNI — це сучасний український бренд, який створює стильний та комфортний одяг для тих, хто цінує якість, і мінімалізм. Ми поєднуємо трендовий дизайн із практичністю та етичним виробництвом, підтримуючи українських виробників і зберігаючи високу планку якості.
Наша мета — робити речі, які підкреслюють індивідуальність і надихають бути собою кожного дня.

Отзывы о работе в Slavni, зарплаты, вакансии

1. Альона
    26 Авг 2026

Хочу трохи поділитися своїми враженнями про компанію 😊

Я прийшла сюди нещодавно на позицію recruiter, тому поки що ще сама проходжу етап знайомства з усіма процесами та командою.

До цього я працювала в IT, тому, чесно кажучи, мені потрібен був певний час, щоб перелаштуватися на нову сферу та зрозуміти специфіку роботи. І саме тут я дуже відчула підтримку команди. Ніхто не вимагав, щоб я вже з першого дня все знала і в усьому розбиралася. Навпаки — пояснювали, допомагали, підказували, якщо щось було незрозуміло.

І що для мене особливо цінно — навчання не закінчилося. Постійно з’являється щось нове, є можливість запитувати, розбиратися, пробувати та розвиватися.

Звісно, я працюю тут ще не так давно, щоб робити якісь гучні висновки, але моє перше враження точно дуже позитивне. Рада, що потрапила саме сюди 🤍

Удаленно

Добавьте зарплату в компании Slavni

Добавить отзыв Оцените работодателя Slavni: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.