Вітчизняне успішне виробничо — торгове підприємство харчового виробництва з більш ніж десятирічною позитивною історією МК «РІАЛ» — це підприємство, що активно працює і розвивається на ринку м’ясних виробів, вже встиг завоювати стійку репутацію надійного виробника, що піклується в першу чергу про якість продукції та здоров’я споживача, що підтверджено сертифікацією відповідності системи управління якістю вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2005. Відгуки про роботу в МК Ріал, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії МК РіалДодати відгук Оцініть роботодавця МК Ріал: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію МК Ріал Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Спеціалістів не цінять. Дуже велика текучка кадрів. Морально тяжко працювати ІТР. Робота важка фізично на всих участках.
Самый хреновый мясокомбинат. Специалистов не ценят. Разбрасываются, на этом многое теряют. Стратегии развития мягко говоря странные. Очень медленная работа