MTA

MTA

Ми, компанія МТА, — національна мережа магазинів та сервісних центрів цифрової техніки, а також швидкозростаючий та технологічний інтернет магазин MTA.ua.

Відгуки про роботу в MTA, зарплати, вакансії

1. Маріанна
    20 Січ 2026

Працюю в компанії вже 4 роки і повністю задоволена. Незважаючи на такий турбулентний час – умови роботи дуже комфортні, є відповідальність за свою частку роботи але немає перегрузу по обовʼязках. За весь період роботи жодного разу не було затримки з оплатою – а це дуже важливо зараз. Крім того в компанії працюють чудові люди, спеціалісти в своїх напрямах, тому будь-які питання швидко вирішуються! Раджу компанію всім, і як результат кілька моїх друзів, знайомих і навіть родичів вже працюють тут і теж задоволені)

2. Андрій Д.
    22 Гру 2025

Всі позитивні відгуки це окрема задача на цьому від відділу маркетингу, привіт Вероніка, до речі, на Гугл картах всі позитивні відгуки від працівників.

Також, в компанії виживають тільки “позитивні люди” як каже ОО, вона ж шефіня, але насправді виживають токсичні та безхребетні.
    А і звісно найобщики, коли у всіх ФОП і зп у конверті, або айфона палені, хто знає той поняв.

3. Ян
    22 Гру 2025

Спочатку здається нормальна компанія, багато людей, але це тільки на перший погляд, з часом любі нюанси проявляються, особливо в такій кількості як в цій компанії. Дурні керівники, видимість роботи, цінують тихий рабів. Не витрачайте час на цю компанію і нічого не купляйте, бо якщо ви не отримаєте те, що заявлено на сайті, то відділ закупки буде вам *** називати. І так, якщо вам не срочно потрібен товар, то купіть його краще на Алі, бо звідти половина товару в Мта.

4. Олександр
    19 Бер 2025

Як співробітник компанії MTA в ролі системного адміністратора, можу сказати, що тут працювати — це можливість постійно розвиватися та вдосконалювати свої навички. Компанія надає сучасні інструменти для роботи, створює комфортні умови для професійного росту та підтримує дружню атмосферу в колективі. Завдяки стабільним процесам і чітко організованій роботі команда забезпечує безперебійну роботу інфраструктури та високий рівень підтримки для клієнтів.

5. Віталіна
    19 Бер 2025

Працюю в компанії вже 6 місяців, і загалом враження позитивні. Подобається дружня атмосфера, підтримка колег і можливість навчатися. Дуже задоволена працювати в компанії МТА!💙

6. Оксана
    11 Січ 2022

Я працюю в МТА вже півтора року. Це перша компанія, в якій я почала свою кар’єру, і хоча не маю з чим порівнювати, проте я більш ніж впевнена, що не в багатьох компаніях є таке хороше ставлення керівництва до працівників і така чудова атмосфера.

Додайте зарплату в компанії MTA

Додати відгук Оцініть роботодавця MTA: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.