Skycall
SkyCall — центр клієнтської підтримки, який допомагає клієнтам по всьому світі.
SkycallSkyCall — центр клієнтської підтримки, який допомагає клієнтам по всьому світі. AirWind КондиціонериКомпанія «AIR WIND кондиціонери » займає провідні позиції у сфері продажу кліматичного обладнання та є офіційним дилером по Україні понад 10 компаній-виробників систем кондиціонування. Наша компанія виконує повний комплекс робіт: від розрахунку та підбору моделі до продажу систем кондиціонування (побутові, напівпромислові) як оптом так і в роздріб. Також здійснює монтаж обладнання «під ключ» будь-якого рівня […] Grand Work ServiceGrand Work Service — міжнародна агенція праці з понад 10-річним досвідом у сфері працевлаштування за кордоном. Ми спеціалізуємося на офіційному працевлаштуванні в Польщі та співпрацюємо з перевіреними роботодавцями у різних галузях. Центральний офіс компанії розташований у Любліні (Польща) , а представництво в Україні — у місті Хмельницький , що дозволяє нам ефективно супроводжувати кандидатів як […] Butik BijuButikBiju – продаж біжутерії. НеомаксВиробництво електромонтажних пристроїв. Неспеціалізована торгівля. Послуги посередників. Renesans PolskaКомпанія Renesans Polska sp. z o.o. була заснована у 2018 році. Ми добре знаємо, як правильно працювати у сфері працевлаштування за кордон, оскільки понад 9 років успішно займаємося цим. Саме завдяки багаторічному досвіду та досягненням у цій сфері у 2018 році ми створили нову систему працевлаштування, яка повністю відповідає чинному законодавству України та Польщі. Наша […] Європейські Дороги УкраїниТОВ «Європейські Дороги України» Профіль: дорожньо-будівельні роботи, ямковий ремонт доріг, благоустрій Київська Енергетична Будівельна КомпаніяКиївська енергетична будівельна компанія — системне проєктування, будівництво і монтаж технологічно складних об’єктів цивільного і промислового призначення в енергетичній сфері. Гордістю компанії є дружній та досвідчений колектив. На сьогодні на підприємстві працюють понад 400 співробітників. ТОВ «Київська енергетична будівельна компанія» має розгалужену структуру, що охоплює 48 підрозділів, плідна та злагоджена праця яких дає змогу виконувати […] Там Де Дім«Там де дім» реалізує власне житло на ринку нерухомості. Ми будуємо те, що подобається відразу. Для роботи у команді шукаємо перспективних людей, які вміють і хочуть працювати. У нас- сучасно, комфортно, результативно. Ми цінуємо кожного. Еліз Лабс ЮаКомпанія Elizlabs є постачальником сучасного навчального обладнання. SmenaНаша компанія спеціалізується на технічному забезпеченні та професійному супроводі заходів будь-якого масштабу . Ми надаємо в оренду та забезпечуємо роботу: звукового обладнання (концертні системи, мікрофони, пульти); світлових рішень (сценічне та декоративне освітлення, ефекти); сценічних конструкцій (подіуми, ферми, конструкції для декору); мультимедійного обладнання (LED-екрани, проектори, екрани). Ми працюємо з івент-агентствами, організаторами корпоративних, культурних, приватних та масштабних […] Егіс фармас’ютікалс ПЛСEgis Pharmaceuticals PLC — одна з провідних фармацевтичних компаній у Центрально-Східній Європі , що займаються виробництвом генериків. Egis є членом Servier Group , міжнародної фармацевтичної компанії, керівництво якою здійснює некомерційний фонд зі штаб-квартирою у Франції. У 2019/2020 фінансовому році Egis Pharmaceuticals PLC здійснила чистий продаж у розмірі 542 млн євро . Окрім Угорщини , ми […] АвтоекспоАвтоекспо — офіційний дилер автобусів, вантажних автомобілів і спецтехніки ТМ Hyundai. Також здійснюємо продаж техніки та запчастин: Isuzu, МАЗ, Камаз, Богдан, ГАЗ, JAC. За роки роботи наші фахівці продали декілька тисяч одиниць вантажної і спецтехніки. Автоекспо працює на ринку України з 1997 р. у сфері продажів автомобілів, автобусів, спецтехніки і запчастин. Надає гарантійне та післягарантійне […] КРС-Медичні технологіїТОВ «КРС-Медичні технології» понад 20 років працює у сфері медичних технологій, нових методів лікування та клінічних досліджень у галузі регенеративної медицини, розвитку біоінженерії та інтеграції України у міжнародні наукові програми. Свою діяльність ТОВ «КРС-Медичні технології» здійснює в межах чинного законодавства Ураїни. International Rescue CommitteeThe International Rescue Committee (IRC) — Міжнародний комітет порятунку (IRC) реагує на гуманітарні кризи у світі, допомагаючи людям, чиє життя і засоби для існування були зруйновані внаслідок конфліктів і катастроф, вижити, відновитися та отримати контроль над своїм життям. Заснований у 1933 році за покликом Альберта Ейнштейна, IRC працює з людьми, змушеними тікати від війни, конфліктів […] LCF Law GroupЮридична група LCF — лідер українського юридичного ринку у судовій практиці більш ніж 10 років. Ми найкращі у захисті інтересів клієнтів у надскладних, мультиюрисдикційних, високої вартості, з великим ризиком і безнадійних судових та арбітражних спорах. Наша команда — видатні юристи з величезним досвідом, глибоким знанням права та індустріальною спеціалізацією у банківському, аграрному, IT, інфраструктурному, енергетичному, […] ЛеоКАСLEOCAS — компанія, що допомагає підприємцям вести власний бізнес. Ми є одними з провідних виробників електронного контрольно-касового обладнання в Україні і працюємо на ринку понад 15 років. Сферами застосування нашого обладнання є: торгівля, автозаправні станції, заклади громадського харчування та сфера послуг. |