Будівнича компанія. Відгуки про роботу в Українська будівнича компанія, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Українська будівнича компаніяДодати відгук Оцініть роботодавця Українська будівнича компанія: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Українська будівнича компанія Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |
кидалово. бажаєти працювати безкоштовно то це то що треба. грошей ви не отримаєти 100 відсотков.будуть вам розповідати казки що кошти будуть требо трохи почикати ))
Если готовы работать бесплатно, то тогда удачи. Не платят зарплату, и считают что это нормально. Набирают персонал, но при этом месяцами будете выпрашивать хоть какие-то деньги. Обычные кидаловы, не тратьте время и нервы
Працювали на об’єкті з бригадою у Львові,недоплатили гроші за виконану роботу,там є порося на ім’я Олег який звичайний кидала
Обычные кидалы,которые через месяц вам не заплатят,как бы вы не работали итог один и тот же,поэтому не тратьте свое время и нервы на этот проходной двор
Работал в данной недокомпании подрядчиком ,сдать работу нереально ,все заточено под то, чтобы максимально кинуть и не заплатить подрядчику.Да и персонал там долго не задерживается просто проходной двор