CTK Logistics

Jesteśmy firmą rodzinną, która swoją działalność gospodarczą rozpoczęła na początku lat 90-tych. Funkcjonujemy na rynku Transportu, Spedycji i Logistyki, oferującą pełen zakres rozwiązań logistycznych i usług przewozu towarowych transportem samochodowym.

Люми-Дент

Профессиональная стоматология – сеть киевских стоматологических клиник Люми-Дент – расположена на массивах Оболонь, Позняки, Соломенка.

Ланет CLICK

Ланет CLICK – Digital-агентство. Широкий спектр послуг просування в Інтернеті. Ми готові вирішувати ваші задачі – давайте обговоримо.

Анак Украина

Компанія «АНАК УКРАЇНА» є прямим постачальником якісних турецьких запасних частин і витратних матеріалів на екскаватор-навантажувач JCB 3CX / 4CX та телескопічні навантажувачі JCB.

Інжбуд компані

ТОВ “ІНЖБУД КОМПАНІ”. Компанія почала працювати в 2018 році і, в першу чергу, взяла на себе нелегке соціальне завдання – задоволення інтересів інвесторів, які купували квартири раніше, недобудовані іншими забудовниками, та досі не поселились в омріяне житло.

Артика

Компания «Артика» предлагает наиболее полный ассортимент солнцезащитных систем собственного производства. Для экспозиции всех видов систем, мы открыли офис, где мы обустроили один из крупнейших в Львове выставочный зал.

Фіта Трейд

Компания ООО «ФИТА ТРЕЙД» (до 2016 года ООО «Тотал») представлена на рынке с 2000 года и является одним из ведущих украинских производителей фруктово-ягодной консервации и добавок. Ассортимент выпускаемой продукции TM “Emmi” постоянно расширяется с учетом вкусов и предпочтений потребителей.

Harwind

HARWIND — українська компанія, яка займається питаннями системного оснащення медустанов різних форматів прогресивним медичним обладнанням. За принципом: sale|service|training. Не просто продати і встановити, а підтримати, навчити і залишатися поруч — підхід, який допоміг нам за 10 років своєї роботи завоювати довіру наших клієнтів, серед яких мережа приватних клінік «Добробут», Міністерство охорони здоров’я України, Організація Об’єднаних […]

ADORA

Сеть цветочных галерей ADORA впервые распахнула двери в мир цветов и ярких эмоций 15 января 2021 года в городе Новокузнецке.

R1 Group

«Девелоперская группа R1» – это команда опытных специалистов разных профессий и профилей, стремящихся создать идеальное пространство для жизни и отдыха современного человека и при этом не ущемлять его в желании чувствовать безопасность и защищённость.

АВС-Контакт

АВС-Контакт – ми займаємося проектуванням житлових будівель і споруд з квітня 2013 року. За цей час наша проектна організація зарекомендувала себе як професійного і відповідального виконавця проектних робіт.

ProFlowers.ua

Розничная продажа горшечных растений. Доставка цветов и сопутствующих товаров. Услуги курьерской службы.

Kraftmeier

Kraftmeier – является современной компанией, предоставляющей услуги по обработке почвы, услуги тяговой силы тракторами 350 л.с. и 550 л.с. и услуги перевозки зерна бункерами-зерноперегрущикамы. Успех и эффективную работу обеспечивает умелое сочетание лучших мировых практик и многолетнего опыта в решении сложных агротехнологических задач.

Ландманн

Компанія Landmann LLC — постачальник шин, запасних частин та мастил для сільськогосподарської техніки.

Солантис Украина

Солантис Украина — молодая, амбициозная украинская компания, которая динамично развивается на аграрном рынке Украины и быстро реагирует на потребности сельскохозяйственных производителей.

Киевэлектроспецмонтаж

Повниий комплекс робіт із зовнішнього електрозабезпечення об’єктів (проектні роботи, будівництво мереж 0,4-110 кВ, ПНР та ввід в експлуатацію)

Денді-Захід

Компанія «ДЕНДІ-ЗАХІД» – це один з найбільших дистриб’юторів в Україні, який динамічно розвивається. В асортимент товарів входить більше 20000 позицій по дитячим іграшкам, канцелярії, спорттоварам та інших товарів для дітей.

Фонд пенсійних заощаджень

Відкритий недержавний пенсійний фонд «Фонд пенсійних заощаджень» (ФПЗ) – це неприбуткова організація, яка здійснює свою діяльність на підставі Закону України «Про недержавне пенсійне забезпечення» та є частиною надійної TAS Group.

Scripta IT

Проектируем и разрабатываем IT-инфраструктуры предприятий разлиного уровня и сфер деятельности, создаем экономически эффективные систем разных масштабов, реализуем оптимальные стратегии продвижения онлайн магазинов и обеспечиваем беспрерывную работу и развитие проектов наших клиентов в соответсвии с трендами и растущими потребностями пользователей.

Concord, мебельная студия

Корпусная мебель на заказ.